Dule Vujošević izgubio bitku za plej-of: Urlao je na sudiju posle jedne odluke (VIDEO)

Limož je poražen od Asvela na svom terenu sa 91:80 i dva kola pre kraja regularnog dela francuske lige izgubio je sve šanse za plej-of

  • 14

Košarkaši Limoža koje sa klupe predvodi Duško Vujošević, poraženi su na svom terenu od Asvela u utakmici sezone sa 91:80 i tako su ostali bez šanse da se plasiraju u plej-of dva kola pre kraja.

Bio je ovo duel direktnih konkurenata za poziciju broj osam, a sada dva kola pre kraja, Asvel ima dve pobede više, i obe pobede u direktnim duelima, te Limož više nema ni teoretske šanse da obezbedi doigravanje.

Poslednja dva kola u kojima će Limož igrati protiv Tulona i Orleana biće bez rezultatskog značaja.

Vujošević je ponovo burno vodio utakmicu, dešavalo se i da mu se otrgne psovka tokom tajm-auta, a u jednom momentu je i burno protestovao kod arbitara kada su njegovom igraču dodelili tehničku grešku.

Pogledajte skraćeni snimak meča, a taj detalj se može primetiti na 1.33 u priloženom videu:

Vujošević je na ovaj način neslavno zavšrio svoju epizodu u Francuskoj, i može se reći da su očekivanja navijača Limoža bila veća. Trofejni trener će posle Limoža nastaviti da vodi reprezentaciju Bosne i Hercegovine, sa kojom je potpisao ugovor.

>>> Emotivno pismo Duleta Vujoševića Bosancima: Moram da vam se obratim posle određenih olajavanja...

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    10. maj 2017 | 08:59

    Jel to onaj veliki strucnjak koji je vodio hrvatski kosarkaski klub partizan? A pa lako je biti prvi sa partizanom kad gepekujes sudije i mafijaskim parama kupujes titule! A u francuskoj 8 mesto misaona imenica!

  • Jagi

    10. maj 2017 | 08:55

    Pa nema Dačica, Tadica nema ni titule

  • zvezdas

    10. maj 2017 | 09:05

    opasan trener. covjek nije nigdje napravio rezultat, osim u partizanu. i to, osvajao ova nasa prvenstva sa prejakom ekipom za ove uslove. a tek bosni kako ce pomici, sad kad ih je preuzeo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA