Grobari izbacili najbrutalniji snimak tuče u Grčkoj: Čak 25 minuta krvavog okršaja, pojedine scene nisu za svačiji stomak (VIDEO)

Bilo je i jezivih scena, pošto su jednog navijača AEK-a izgazili po glavi

  • 15

Nedavno održano finale Kupa Grčke obeležile su nezapamćene scene tuča navijača PAOK-a i AEK-a, koje su zabeležene i okom kamere Grobara.

Pristalice Partizana i PAOK-a su odavno u navijačkom bratstvu, a deo Grobara je odlučio da pruži podršku solunskoj ekipi u borbi za trofej. Ipak, fudbal je munjevito pao u drugi plan, stadion se pretvorio u bojno polje, a zabeleženo je čak 25 minuta žestoke tuče na svim delovima stadiona.

Bilo je gađanja bakljama, navijačke i tuče sa policijom na terenu, a ispostavilo se da izbor stadiona Pantesaliko u Volosu nije bio najpametniji. Stadion ima platformu iznad tribina na koju su se navijači peli i tukli se, odakle su bacali baklje i stolice nesmetano, dok policije nije bilo nigde.

Utakmica je bila i odložena na pola sata, više od 40 osoba je povređeno, 10 je završilo u bolnici, od čega dve sa teškim telesnim povredama. Jedan huligan je pretpeo povrede nožem, koristili su se kaiševi, motke, praktično se nisu birala sredstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    10. maj 2017 | 17:07

    Treba i kod nas ovako da ih puste da se mlate

  • Vlada

    10. maj 2017 | 17:46

    A grobari isli kao ekipa RTS-a , daleko od sukoba . Jos lece rane od Surdulickog derbija

  • NBGD

    10. maj 2017 | 21:24

    Zasto su zagrepcani izbacili iz snimka scenu u kojoj navijac paoka zabada noz navijacu Aeka u butinu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA