≫ 

Grobari opet o suđenju za ubistvo Brisa Tatona: Istina je prava da nevin leži monah Sava! (FOTO)

Grobari se opet oglasili povodom veoma dugog suđenja

  • 15

Navijači Partizana izneli su svoj stav o suđenju za ubistvo Brisa Tatona na meču protiv Vojvodine u polufinalu Kupa.

Orilo se "Pravda za Grobare" u Humskoj, a navijači su u jednom trenutku podigli transparent "Istinom protiv dirigovane laži, pravda za Đorđa Prelića! Istina je prava da nevin leži monah Sava".

Inače, u pitanju je Dejan Puzigaća, koji je optužen da je 2009. organizovao nerede tokom kojih je ubijen francuski navijač Bris Taton. On boravi u pritvoru u monaškoj odori, bio je u bekstvu šest godina, a u tom periodu se zamonašio u ruskom manastiru.

Viši sud u Beogradu zakazao je za 25. maj završne reči na ponovljenom suđenju navijaču Partizana Đorđu Preliću koji se tereti za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona u centru Beograda 2009. godine.

Nakon što tužilaštvo, branioci i Prelić daju svoja završna izlaganja u maju, sud će zakazati izricanje prvostepene presude.

Prelić je u odsustvu već osuđen na 15 godina zatvora – maksimalnu kaznu za ubistvo. Sud sada može da potvrdi tu presudu i ostavi je na snazi ili da izrekne potpuno novu odluku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar M.

    10. maj 2017 | 20:15

    Oni neka pustaju zlocince koji su ubili na stotine Srba a nasa deca neka came po zatvorima zbog ubistva sa kojim veze nemaju kao sto je rekla i vlasnica frizerskog salona na tom mestu da je isti izvrsio samoubistvo skocivsi sa podzide. Bravo Srbijo !

  • čarls bronson

    10. maj 2017 | 19:45

    Žao mi je Tatona i njegove porodice, ali realno gledajući, došao je kao navijač gostujućeg tima, uz alkohol i neke druge stimulatore , izazivao i vređao domaće navijače koji su reagovali i došlo je, pouzdano znam, do nesrećnog slučaja. Momci su okrivljeni i osuđeni poltronaštvom prema EU, a vraćeno nam je oslobađanjem osvedočenog ubice i nalogodavca pokolja Srba, Haradinaja.

  • Bojan

    10. maj 2017 | 22:36

    Kavi su ovi glodari! Kazu nismo ga mi ubili, sam je skocio! A to sto su ga njih 20-ak narkomana pojurili da ga ubiju, pa decko pokusavao da se spasi pa je skocio, to nikom nista!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA