Da li Van Persi izvodi Runijev manevar?

U Arsenalu se nadaju tome da Holanđanin samo želi da izvuče više novca i da je zbog toga izdao saopštenje u kojem je poručio da odlazi

  • 0

Robin van Persi je pre nekoliko dana šokirao upravu Arsenala saopštenjem da neće potpisati novi ugovor, izdvojivši kao razlog male klupske ambicije. Ipak, u Arsenalu smatraju da je sve to vešt manevar Holanđanina i  njegovog agenta da izvuku što više novca.

Neki članovi uprave "tobdžija" veruju u to da je kontroverzno saopštenje bilo tek "mamac" igračevog menadžera Kesa Fosa kako bi svom klijentu osigurao bolji ugovor, što uveliko podseća na manevar napadača Mančester junajteda Vejna Runija 2010. godine.

Tada je Runi posle neuspele runde pregovora oko produženja ugovora objavio saopštenje, u kojem je rekao da želi da napusti "Old Traford". Ipak, nekoliko dana kasnije potpisao je novi ugovor, kada mu je klub ponudio više novca.

Kako stvari trenutno stoje, Arsenal je Van Persiju ponudio trogodišnji ugovor vredan 130.000 funti nedeljno, plus pet miliona bonusa za lojalnost.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA