Uhapšena četiri norveška fudbalera zbog nameštanja mečeva!

Policija u Oslu sumnja u nameštaljke u trećoj ligi, posle nekoliko više nego čudnih rezultata prošle nedelje

  • 0

Kod Norvežana nema šale. Ko bude nameštao, ići će u zatvor! Četiri fudbalera uhapšena su zbog osnovanih sumnji da su nameštali rezultate zbog kladionice. Trojica igraju za trećeligaša Folo, a jedan je član Askera, koji igra u istom rangu takmičenja. Ovo je nastavak akcije koja je počela u sredu, kada je uhapšen još jedan fudbaler Fola.

Policija u Oslu saopštila je da su tri fudbalera Fola uhapšeni zbog sumnje da su namestili meč Folo-Ostsiden. Ovaj meč je završen rezultatom 4:3 za Ostsiden iako je Folo dovio sa 3:0 dvadesetak minuta pre kraja!? Što se tiče uhapšenog fudbalera iz Askera, on se sumnjiči da je učestvovao u nameštaljci meča kada je Asker poražen od Friga rezultatom 7:1. 

- Još je rano pričati o njihovoj krivici i zbog procesa istrage ne možemo da pričamo o detaljima. Koliko znamo, trojica fudbalera Fola i jedan uhapšeni iz Askera se ne poznaju i ova dva slučaja nemaju zajedničku vezu. Ovaj slučaj nastavlja da se razvija i drago nam je da policija čini sve kako bi se utvrdile činjenice. Istraga koja se sprovodi je u interesu norveškog fudbala, bez obzira na to kakvi će zaključci da izađu iz toga. Podsetiću samo da još niko nije osuđen, ali situacija je ozbiljna - saopštili su iz FS Norveške.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA