≫ 

Koja tri srpska fudbalera su jedini dobili crvene kartone u ovoj sezoni?

Reklo bi se da su naši fudbaleri u evropskom ligama disciplinovani

  • 0

Nacionalni šampionati širom Evrope bliže se kraju. Negde su šampioni već poznati, ali u mnogima će završnica biti vrlo uzbudljiva kada je u pitanju odluka o tome ko diže pehar, o čemu opširnije možete čitati >>> OVDE.

Ako bismo već sad podvukli crtu, vidimo da su srpski fudbaleri koji nastupaju u "ligama petice" bili prilično disciplinovani.

Od ukupno 44 igrača iz Srbije koji igraju u najjačim ligama Engleske, Španije, Nemačke, Italije i Francuske, svega trojica su tokom sezone dobijali crvene kartone.

U pitanju su Milan Biševac, Darko Lazović i Slobodan Rajković.

Biševac je isključen na utakmici francuskog prvenstva Kaen - Mec (3:0), kada je udario hrvatskog fudbalera Ivana Santinija. Taj potez igrača Kaena pogledajte na 1.32 snimka.

Mnoge je začudila vest da je Lazović, bivši kapiten Crvene zvezde, u svojoj 27. godini po prvi put u karijeri isključen. Posle dva žuta kartona na meču između njegove Đenove i Empolija (0:0), Čačanin je morao da napusti teren, a on je to vrlo teško podneo.

Foto: Guliver/Getty Images Foto: Guliver/Getty Images

Poslednji na kratkoj listi "crvenih" po podacima "Opta" jeste Rajković, koji je na početku sezone u meču svog Palerma i Intera (1:1) dobio isključujići, drugi žuti karton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA