Nadal ponovo pokazao moć i zakazao jubilarni 50. duel sa Đokovićem!

Španac je savladao Davida Gofana sa 7:6, 6:2 i zakazao novi teniski klasik

  • 2

Rafael Nadal nastavlja sa odličnim partijama na šljaci, gde se oseća kao riba u vodi. Španac je savladao Davida Gofana u četvrtfinalu Madrida sa 7:6(3), 6:2 i tako je zakazao novi teniski klasik i polufinalni duel protiv Novaka Đokovića.

Biće to jubilarni 50. međusobni meč Nadala i Đokovića, što je apsolutni rekord kada je tenisko rivalstvo u pitanju. Novak za sada vodi sa 26:23 u pobedama.

Srpskom teniseru je u četvrtfinalu bez borbe predao Kei Nišikori zbog povrede, dok je Nadal morao da se pomuči i da zaradi svoje mesto među četiri najbolja na četvrtom mastersu ove sezone.

Prvi set je bio prilično ubzbudljiv i rešen je tek u tajbrejku. Iako je na obe strane bilo nekoliko brejk lopti, oba tenisera su sačuvala svoj servis do taj-brejka, a tada je Nadal bio mnogo uspešniji i sa četiri mini-brejka je došao do vođstva u setovima.

U drugom je Nadal bio još ubojitiji i sa dva brejka je slomio Belgijanca i zakazao duel protiv srpskog tenisera, koji u Madridu brani titulu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...i td

    12. maj 2017 | 18:44

    Realno Rafa je u boljoj formi.Ajmo No1e.

  • Zorica

    13. maj 2017 | 08:33

    Možda je Rafa u boljoj formi,ali Nole zna dobiti i nemoguce. Nole je Nole nepredvidivi.Juriš Noleeeeeeeeeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA