"Supermen" neće ni u Hjuston

Lejkersi ostali u igri za Dvajtom Hauardom, ali nemaju pikova za razmenu! U priču bi morao da se uključi i Hjuston, koji bi najverovatnije dobio Bajnama

  • 0

Sapunica sa Dvajtom Hauardom u glavnoj ulozi nije ni blizu raspleta. Posle Bruklina, sve je izvesnije da jedan od najboljih centara u istoriji košarke neće karijeru nastaviti ni u Hjustonu.

Uprava "Raketa" se kockala, otpustila Luisa Skolu, istina, oslobodivši dosta prostora u takozvanom seleri kepu, ali od posla sa Orlandom nema ništa. Prema informacijama, svi pregovori sa ekipom Teksasa su stopirani, a nastavak je malo verovatan. Kako sada stvari stoje, Hauvard ne može ni u Lejkerse zbog "banalne" stvari - uprava kluba iz Los Anđelesa nema dovoljno raspoloživih prava izbora u sledećim Draftovima da ponudi timu sa Floride!

Jedina moguća, ali opet problematična razmena koja bi "supermena" dovela u "Stejpls centar" morala bi da u trampu uključi i Hjuston. U slučaju da i uspeju da se dogovore, realno je da u Hjuston ode Bajnam, dok bi Teksašani morali da se odreknu nekih dobrih pikova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA