Kladionice zbog Nadala morale da prepravljaju kvote za Rolan Garos i ponizile Đokovića i ostale tenisere (FOTO)

Bukmejkeri veruju da će Španac u Parizu podići svoj jubilarni 10. pehar, a posle dominantne partije na prethodna dva Mastersa dodatno su prepravili kvote

  • 4
Foto: AP/Darko Vojinović Foto: AP/Darko Vojinović

Rafael Nadal ponovo igra tenis iz najboljih dana, a svoju dominaciju na šljaci pokazao je na Mastersima u Monte Karlu i Madridu, gde je dominantno osvojio titule. Nije mu bio problem da na tom putu savlada i Novaka Đokovića, koga je eliminisao u polufinalu Madrida u njihovom jubilarnom 50. međusobnom duelu.

>>> Đoković se značajno približio Mariju posle Mastersa u Madridu

>>> Đoković surovo iskren posle poraza od Nadala: Život mi se mnogo promenio, morao sam to da uradim!

Tako je Rafa prekinuo negativan niz u duelima sa Đokovićem i seriju od sedam vezanih poraza, jer za pobedu nad Đokovićem nije znao još od Rolan Garosa 2014. godine.

Posle skoro pune četiri godine Španac je izvojevao pobedu nad Srbinom, a zatim u finalu eliminisao i Dominika Tima, što je uticalo i na bukmejkere da promene kvote za Rolan Garos, koji je na programu za dve nedelje.

Sada je Nadal apsolutni favorit po mišljenjima kladionica sa kvotom 1.90 da će podići jubilarni 10. Rolan Garos.

Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Novak je i pored loše sezone za njegove standarde zadržao epitet drugog favorita kao branilac trofeja u Parizu, ali je kvota na njega mnogo veća u odnosu na Nadala, i kreće se u rasponu od 4 do 5,5.

Prvi teniser sveta Endi Mari takođe je u velikoj krizi od početka godine, što je rezultiralo time da ga kladionce svrstaju tek kao trećeg favorita sa kvotom koja se kreće od 7 do 10 u zavisnosti od kladionice.

Sten Vavrinka, osvajač id 2015. godine je na četvrtom mestu sa kvotama čiji je raspon od 8 do 12, dok je Federer peti sa kvotom od 12 do 14. Odmah iza svih ovih tenisera je Dominik Tim, koji je jedan od favorita iz senke, a kvota na njegovu pobedu kreće se u rasponu od 12 do 16.

Ostali koji slede su Kei Nišikori sa kvotom 28, Nik Kirjos sa kvotom od oko 40, David Gofan, Grigor Dimitrov i Miloš Raonić kod kojih se kvota kreće oko 50...

Pogledajte i kako izgledaju sve kvote:

Printskrin: Oddschecker.com Printskrin: Oddschecker.com

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jes

    16. maj 2017 | 14:56

    Vratiće se Đoković, to je sigurno.

  • Ma dajte

    17. maj 2017 | 00:22

    Slušajte vi mene.Nole osvaja.

  • ing.Milos Djonovic

    16. maj 2017 | 17:49

    Najvaznije je da Djokovic nastupa i naravno pobjedjuje ponekad u otezanim uslovima on treba i vise paznje i podrske jer ne mozemo kazati da organizatori kradu ali donose odluke koje su za njega stetne i on na to mora reagovati a ne cutati. Pozdravljamo. Milos Djonović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA