TIPSA: BILJA ĆE DA VOZI MEČKU

Srpski teniser pravio je šou posle osvajanja "Mercedes kupa" u Štutgartu pred svojom suprugom

  • 0

Mogao bi Janko Tipsarević da nasledi, možda i nadmaši, Novaka Đokovića po šou-programu koji pravi posle mečeva. Osvajanje turnira u Štutgartu bilo je samo uvod u dvadesetak minuta smeha, koji je usledio prilikom dodele pehara u nemačkom gradu, a u režiji našeg tenisera.

Voditelj ceremonije nekoliko puta je potencirao pitanje da li je istina da će mečku koju je osvojio na "Mercedes kupu" Janko pokloniti svojoj supruzi Biljani. Drugi reket Srbije je vrlo brzo odgovorio znatiželjnom voditelju.

- Bio joj je rođendan i obećao sam joj pre nekoliko nedelja da ću joj, ukoliko ovde budem osvojio turnir, pokloniti glavnu nagradu. Da, Biljana će voziti moj automobil  - rekao je nasmejani Janko pred publikom, koja ga je oduševljeno pratila.

Usledio je poziv Biljani Tipsarević da siđe sa tribina i napravi prvi krug u novom automobilu porodice Tipsarević. Najpre se nećkala, zatim sišla do ugla tribina, ali je na kraju ipak odlučila da se vrati na mesto, odakle je gledala susret svog dragog, uz izvinjenje koje je poslala u vidu poljubaca prema Janku.

Tipsarević je pravio šou na šljaci. Ušao je u kola, pootvarao je sve što je moglo da se otvori u najnovijem "mercedesu" (da ne bude bilo kakve prevare:)), a zatim je i trubio za volanom, nekoliko sekundi simbolično proslavljajući svoju pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA