GROBARSKA INVAZIJA NA NIŠ: Partizan dobio manje karata nego što kreće navijača iz Beograda!

Radnički, MUP, FSS i redarske službe održale sastanak pred utakmicu kako bi se sve dogovorilo i organizovalo u najboljem redu

  • 21

Utakmica 36. kola Superlige Srbije između Radničkog i Partizana, koja će biti odigrana u sredu sa početkom u 19 sati, proglašena je utakmicom visokog rizika zbog čega iziskuje maksimalnu mobilnost svih bezbednosnih struktura koje učestvuju u organizaciji – saopštio je niški klub.

>>> Dosad najbrutalniji komentar na Partizan TV-u: U nedelju možemo da gledamo građanski rat! (VIDEO)

Nezvanično, očekuje se da će na Čairu biti više od deset hiljada gledalaca, od kojih će većinu činiti navijači Partizana.

Kako se navodi u saopštenju Radničkog, održan je sastanak predstavnika oba kluba, FSS, MUP-a i redarske službe i dogovoreno je da se angažuje maskimalan broj ljudi kako bi na stadionu i oko njega sve proteklo u najboljem redu. Iz tog razloga dogovoreno je da utakmicu obezbeđuje više od 200 redara, dok će policija odrediti broj svojih pripadnika u skladu sa procenom potrebe.

Apelovano je na navijače da na vreme kupe ulaznice i da za dolazak do stadiona koriste javni prevoz. Takođe, zamoljeni su da na stadion dodju što ranije kako se na ulazima ne bi stvorila gužva. Gledaoci su upozoreni da zbog pojačane kontrole na ulazima stadiona, obavezno kod sebe imaju neki od ličnih dokumenata, ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu.

Printksrin: Youtube/AGBA79 Printksrin: Youtube/AGBA79

Kako saznajemo, u Niš stiže najmanje dve hiljade Grobara, jer je toliko ulaznica dobio Partizan. Međutim, kako ima još karata u slobodnoj prodaji sigurno je da će broj navijača beogradskog kluba biti mnogo veći. Za njih je rezervisana severna tribina koja prima četiri hiljade gledalaca, Meraklijama je rezervisan jug, dok su istok I zapad slobodni za ostale ljubitelje fudbala.

Organizator napominje da će na dan odigravanja meča ulica 9. Brigade kao I prilazi stadionu biti zatvoreni za saobraćaj dok će na samom meču biti postavljeno nekoliko kamera za snimanje utakmice.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ne saopštava koliko će njihovih pripadnika obezbeđivati utakmicu, ali je u ovakvim situacijama dosada uvek na Čairu osim policajaca, a o redu vodio računa i niški odred Žandarmerije.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Black White Army

    17. maj 2017 | 06:41

    Ima da iskidisemo do titule!!! Ideeeemooooooooooooooo

  • Aleksa

    17. maj 2017 | 05:40

    Stigli iz Zagreba,Osijeka,Rijeke,Vinkovaca itd treba da se podrzi Franjov klib

  • Crna Gora voli Partizan

    17. maj 2017 | 11:57

    Ljubav prema klubu...NAPRED DO TITULE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA