≫ 

Dočekali smo Partizanov autobus u garaži na Čairu: Šta mislite, da li je Marko Nikolić bio u njemu? (VIDEO)

Hvala što ste pratili atmosferu uživo iz Niša pred utakmicu Radnički - Partizan, a sada možete da se prebacite na praćenje toka meča uživo

  • 18

Utakmica sezona za Partizan, bez obzira što su crno-beli u sva tri derbija sa Crvenom zvezdom ostali neporaženi. Atmosfera je bila mirna ispred Čaira, navijači Partizana su dobro raspoloženi, kao i igrači, čiji smo dolazak zabeležili kamerama ispred stadiona.

Meč počinje od 19.00, a tekstualni prenos meča, uz najzanimljiviji video i foto materijal moći ćete da pratite takođe na Telegrafu.

17.30 - STIGAO JE AUTOBUS PARTIZANA

Naše kamere bile su tačno ispred Čaira u trenutku kada je autobus crno-belih stigao na stadion u Nišu. Među delegacijom Partizana ipak nije bilo Marka Nikolića, za koga nije bilo sigurno posle novog saopštenja Partizana da li će ipak biti na klupi, uprkos kazni, nakon što su ga crno-beli pravno osporili.

Bez trenera Nikolića, kažnjenog Ostojića, možda i Brazilca Evertona, crno-beli imaju priliku da ukoliko ostanu neporaženi protiv Radničkog na Čairu dođu na mali korak do 27. šampionske titule.

Telegraf sport će sve do početka susreta na Čairu (19 časova) izveštavati i javljati najzanimljivije oko utakmice u Nišu.

16.05 ŠTA ĆE BITI S NIKOLIĆEM?

Iako je zvanično dobio zabranu da vodi tim na današnjem meču. Marko Nikolić bi ipak mogao da bude pokraj klupe svog tima. Partizan kroz nekoliko saopštenja objašnjava kako je odluka o kazni Nikolića "direktno kršenje statuta", o čemu smo opširnije pisali ovde. Ono što je totalna nepoznanica jeste, šta ukoliko se to dogodi, da Nikolić mimo odluke disciplinske komisije bude na klupi.

15.45 TABELA I RASPLET

Ne pamti se ovako neizvesna završnica domaćeg prvenstva, a evo ukratko što bi trebalo da znate: Partizan i Zvezda u isto vreme počinju svoje mečeve, crno-beli u Nišu, crveno - beli u Ivanjici protiv Javora. Na tabeli, Partizan ima 3 boda više od večitog rivala.

Printsrin: sofascore Printsrin: sofascore

15.30 KOLONA GROBARA IZ BEOGRADA IDE KA NIŠU

Nismo mogli, a da ne primetimo na autoputu Beograd-Niš kolonu kombija koja je iz Beograda krenula na utakmicu u pratnji žanradmerije. Pogledajte prvi video iz puta.

Inače, očekuje se da Partizan ima eliku pomoć navijača sa severne, istočne i zapadne tribine, bez obzira što je klub dobio "samo" 2.000 karata za Grobare.

UOČI MEČA

Velika kolona Grobara koje je kao nikada u ovoj deceniji zahvatila šampionska krenula je iz Beograda za Niš, očekuje se da na stadionu Radničkog bude skoro 15 hiljada navijača. Uostalom, o invaziji smo i pisali i mi sa lica mesta.

Stastika

U Nišu: Radnički 10 pobeda, 16 nerešenih, Partizan 18 pobeda.

Pogledajte stadion Radničkog na kome će se igrati današnji derbi.

Kolika je euforija među pristalicama crno-belih govori i veliki odziv bivših igrača koji su se redom javljali i slavi video snimke sa porukama igračima i navijačima pred kako kažu najvažniju bitku za šampionsku titulu, bez obzira što je crno-belima ostalo da odigraju još jedan meč i to protiv Mladosti iz Lučana u Humskoj:

Najpre Petar Grbić.

Zatim Branko Ilić, nekadašnji štoper.

Tu je i dete Partizana Saša Lukić.

Ove sezone, Partizan i Radnički su odigrali dva meča. U Nišu je bilo 2:0 za crno-bele, a jesenas 1:1 u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA