≫ 

Vazura apelovao na Grobare posle pobede u Nišu: Nemojte da vređate Vučića, pomogao je Partizanu!

Generalni direktor crno-belih obratio se svim navijačima posle pobede

  • 42

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura posle pobede nad Radničkim u Nišu, na kome je moglo da se čuje i uvredljivo skandiranje na račun premijera i izabranog predsednika, Aleksandra Vučića, apelovao je na sve navijače crno-belih da prestanu da ga vređaju.

>>> LUDNICA NA ČAIRU: Igrači Partizana se popeli na ''šipku'' i vodili navijanje uz očekivanu pesmu (VIDEO) (FOTO)

On je novinarima na Čairu rekao da je Vučić mnogo pomogao Partizanu da naredne sezone igraju Evropu.

- Apelujem na navijače da prestanu da mešaju politiku i sport i da prestanu da vređaju čoveka koji je u velikoj meri pomogao Partizanu da naredne sezone igramo Evropu.

- Apelujem da se sa time prestane, jer mi samo želimo da se bavimo igrom i fudbalom i iz tog razloga takođe apelujemo na sudijsku organizaciju i sve ostale činioce srpskog fudbala da sport i igra budu uvek i jedino u prvom planu - rekao je Vazura i još jednom ponovio apel.

- Još jednom apelujem da navijači partizana, bilo da pobeđujemo ili gubimo, ne veđaju premijera Srbije - jasno je poručio generalni direktor crno-belih.

Partizan je sada na korak od titule, a u poslednjem kolu mu je dovoljan bod protiv Mladosti iz Lučana da bi osvojio 27. titulu!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA