≫ 

Ronaldo doveo Real na bod od titule i oborio rekord star 40 godina za koji se verovalo da će ostati večan! (VIDEO)

Kraljevski klub bez problema slavio u Vigu sa 4:1 i sada mu je za titulu dovoljan bod na gostovanju Malagi u poslednjem kolu

  • 7
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida prošli su bez problema pretposlednju prepreku na putu ka tituli, pošto su u Vigu savladali Seltu sa 4:1 i tako pred poslednje kolo imaju tri boda prednosti u odnosu na Barselonu.

Kristijano Ronaldo je bio dvostruki strelac za ''Kraljevski klub'' a po jedan gol su dali Benzema i Kros, dok je utešni gol za Seltu dao Gideti.

Ronaldo je već posle prvog gola postao apsolutni rekorder u ''ligama petice'', pošto je postao najbolji strelac svih vremena koji je igrao u najjačim ligama Evrope. Sada je Ronaldo došao do brojke od 368 golova u najjačim ligama, po čemu je nenadmašiv.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ronaldo je prestigao legendarnog Engleza Džimija Grejvsa, koji je pre njega držao taj rekord, a koji je svoj poslednji postigao još davne 1977.godine, a jedini koji bi mogao da ga ugrozi od aktuelnih igrača je Lionel Mesi, koji je do sada postigao 346 pogoodaka u Primeri od početka karijere.

Real sada čeka poslednje kolo u kojem gostuje Malagi, a za titulu, prvu nakon 2011. godine, dovoljan mu je i bod.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRLE

    17. maj 2017 | 23:17

    Kapa dole kralju.

  • Matija

    17. maj 2017 | 23:34

    Selta je dobila smešan crveni karton. Bilo je MOŽDA za penal. Odmah sledeća situacija u kojoj je bio Ronaldo BACIO se u kaznenom i ono zaista nije bilo za penal. Ronaldo je 2 gol dao iz OFSAJDA (NORMALNO ;SUDIJE pomažu). Da je bilo pravedno nebi Real pobedio 1:4.vec bi bilo 2:2. Uglavnom i dalje je neizvesno. Ako Malaga bude pustila njih stvarno NE POŠTENO

  • Matija

    18. maj 2017 | 16:32

    Normalno da navijači sudija dislikeju ove komentare. NE ČUDI me.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA