Sin Partizanove legende konačno debitovao za Zvezdu (VIDEO)

Mladi Vučićević upisoa prve zvanične minute u crveno-belom dresu

  • 5

Vanja Vučićević je jedan od onih mladih fudbalera Crvene zvezde koji su projektovani da sledeće sezone budu nosioci tima.

Zanimljivo, zvaničan debi u crveno-belom dresu upisao je protiv Javora u Ivanjici.

- Dugo treniram sa prvim timom, odigrao sam prijateljsku utakmicu sa moskovskim Spartakom, a sada mogu da kažem i da sam presrećan zbog prve zvanične utakmice u crveno-belom dresu. Ovaj trenutak sam čekao od starta polusezone i zaista je bio neponovljiv osećaj kada sam saznao da ću ući u igru. Doživeo sam nešto o čemu gotovo svaki dečak sanja. Još kada na to dodamo da smo ostvarili pobedu ovaj meč je nešto što ću definitivno zauvek pamtiti. Zahvalan sam treneru na pruženoj šansi, nadam se da sam igrom opravdao poverenje - rekao je Vučićević.

Mladi napadač osvrnuo se i na učinak svoje ekipe na meču u Ivanjici.

—  Izuzetno sam zadovoljan što sam u prvoj zvaničnoj utakmici na neki način zabeležio i asistenciju, prekršaj nakon koga je Donald postigao pogodak načinjen je nada mnom - kroz osmeh je prokomentarisao Vučičević i nastavio - Verujem da sam u toj, kao i u nekim drugim situacijama, pokazao da ekipa može da računa na mene. Danas je za Crvenu zvezdu najbitnije da smo dobro odigrali i da smo ubedljivo pobedili. Bili smo bolji rival na terenu od samog starta i drago mi je što smo to uspeli materijalizujemo na kraju — poručio je Vučićević.

Podsetimo, Vanja je inače sin Partizanove legende Nebojše Ušketa Vučićevića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ej bre

    18. maj 2017 | 16:11

    Kako li je mali zastranio? Nije mi jasno.

  • Krsta iz Klagenfurta

    20. maj 2017 | 22:28

    Vanji sve najbolje a klempo iz Vrbave nije bio nikakva legenda vec igrac Partizana kakvih je bilo na hiljade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA