≫ 

Hečer: Sreća je bila na našoj strani

Jedan od junaka velike pobede crno-belih u derbiju istakao upornost kao ključnu vrlinu ekipe protiv Zvezde

  • 1

Partizanov Amerikanac Vil Hečer, uz Novicu Veličkovića, najjače je pogurao crno-bele ka preokretu i pobedi u dramatičnom derbiju protiv Crvene zvezde. 

Hečer nije bio u elementu čitavo prvo poluvreme, duo je tražio igru, ali je u nastavku sa nekoliko važnih poena, ukupno 16, mnogo doprineo da na kraju navijači Partizana zapevaju pobedničku pesmu.

>>> Kakav derbi: Veličković u poslednjoj sekundi srušio Zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

- Pobedili smo i srećan zbog toga - bili su prvi utisci Hečera posle meča.

Partizan ne samo da je pobedio već je to uradio na način koji se ne viđa baš svaki dan: gubio je gotovo 40 minuta!

- Pronašli smo način da se vratimo, a na kraju su oba tima imala šansu da pobede. Mi smo imali više sreće. Gubili smo sve vreme, ali nismo odustajali, pokušavali smo da ostanemo blizu i da im ne dozvolimo da odu na 15-20 razlike. Znali smo da ne smemo dopustiti da se toliko "odlepe" jer bi to značilo i verovatan poraz. Pobedili smo i to je najvažnije. Guramo dalje i verujem da možemo do kraja regularnog dela Superlige da budemo na prvoj poziciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ★✩PAOK✩★

    18. maj 2017 | 23:11

    Sreća prati hrabre! Svaka čast, kraljevi! Srce pobedilo novac. Institucija i duh prvaka Evrope na delu! To crvenkapice NIKADA neće osetiti. Partizan prvak Evrope, zvezdana NIKAD. Partizan 4 puta na f4, zvezdana NIKAD. Pametnom dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA