Iz Partizana zovu Grobare: Dođite da proslavimo najdražu titulu u istoriji kluba (VIDEO)

Euforija drma crno-bele pred nedeljni spektakl

  • 29

U nedelju, stadion u Humskoj biće, po svoj prilici, krcat ljubiteljima crno-bele boje, jer kad će, ako ne sad, kada Partizan ima priliku da i remijem protiv lučanske Mladosti potvrdi prvo mesto i proslavi titulu za koju iz kluba kažu da je "najdraža u istoriji kluba".

Tim povodom Partizanov TV je uradio kratku najavu te utakmice i spektakla koji se sprema, a koji neće biti moguć bez vernih navijača, koje su trener Marko Nikolić i novinar Željko Pantić pozvali da u velikom broju dođu na tribine.

>>> Partizanu smanjena kazna, Grobari mogu na odlučujući meč za titulu!

Podsećamo, disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ublažila je suspenziju Partizanu, pa će kapije stadiona širom biti otvorene za pristalice crno-belih, i biće besplatan ulaz.

- Najdraža titula u istoriji Partizana je na dohvat ruke. Nedelja, 18:30, stadion Partizana - pozvao je navijače Pantić.

Na njegove reči nadovezao se Nikolić.

- Navijači Partizana, ispunite ovaj stadion do poslednjeg mesta, dajte doprinos i pomoć igračima da ostvarimo san. Vidimo se u hramu fudbala.

Klip inače prate segmenti Partizanove utakmice iz Ljubljane 1976. godine protiv Olimpije, kada su crno-beli pobedom u poslednjem kolu postali prvaci SFRJ predvođeni Nenadom Bjekovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA