≫ 

Tores, Forlan, Aguero, Falkao, Kosta, Grizman... Nastavite niz

Atletiko je, izgleda, dogovorio dolazak igrača koji će naredne sezone predvoditi napad

  • 1
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Zaštitni znak Atletiko Madrida u poslednjoj deceniji, uz trenera Simeonea, definitivno su bili napadači. Gol igrači. Vanserijski tip špiceva. Svaki bolji od svog prethodnika.

Ako su u nečemu majstori iz madridskog kluba onda je to savršen "njuh" da prepoznaju golgetere o koje su se posle otimali najbogatiji evropski klubovi.

Navijači se sa setom prisećaju Fernanda Toresa (iz najboljih dana), Dijega Forlana, Kuna Aguera, Radamela Falkaa, Dijega Koste, koji su nemilice punili mreže rivala.

Polako se bliži kraj boravka na "Kalderonu" još jednog iz te grupe Antoana Grizmana, koji će svoje kvalitete ovog leta staviti na raspolaganje, kažu, Mančester junajtedu, ali sem te činjenice, navijače "jorgandžija" brine i to ko će ga naslediti.

Sada je i to je poznato.

Naime, predsednik francuskog Liona Žan-Mišel Ola obelodanio je da je napadač tog kluba Aleksandre Lakazet (25) postigao dogovor sa Atletiko Madridom.

Međutim, transfer još uvek nije blizu realizacije iz dva razloga: prvi je što su Madriđani još uvek pod blokadom transfera do odluke CAS-a, a drugi je dogovor dva kluba koji još nije postignut.

Prvi čovek Liona Ola, poznat kao tvrd pregovarač, kaže da se Lion i dalje sve pita u vezi sa transferom napadača.

- Lakazet ima dogovor sa Atletikom, ali nije sigurno da li će otići tamo zbog kazne koja je trenutno na snazi prema španskom klubu. Što se nas tiče, mi smo mu dozvolili da pregovara sa Atletikom, ali će transfer biti završen tek kada naši uslovi budu ispunjeni - poručio je alfa i omega Liona.

Lakazet je čitavu karijeru proveo u Lionu u kome je ponikao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA