TA LUDA KOLUMBIJA: Snimali pornić na fudbalskom stadionu! (VIDEO)

Klubovi se snašli kako da zarade, režiser koji je na meti javnosti u Kolumbiji konačno dočekao da snima sa sportskim motivima jedan film

  • 0

Klubovi više ne biraju sredstva kako da zarade. Velikani južnoameričkog fudbala Deportivo Kali i Amerika rešili su da svoj prostor na stadionu izdaju ekipi koja snima pornografske filmove!

Režiser pornića, koji je zabranio snimanje eksplicitnih scena kada je kolumbijska televizija došla na stadion "Paskal Gerero" da napravi prilog o snimanju pornića, našao se na meti kritika javnosti što je nastavio da "prosi" za prostorima gde će snimati filmove za odrasle.

Nedavno je bio na optužbeničkoj klupi što je nekoliko scena za svoj film snimao u gradu Kartageni, tačnije u dvorcu "San Felipe", koji je pod zaštitom UNESKA.

Zanimljivo, na ovom videu su glumice u dresovima Amerike, a režiser, u ovom slučaju trener, je u dresu ljutog rivala Deportiva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA