Lakost najavio predstavljanje: Posle novog trenera, Đoković dobija i novog sponzora!

Novak Đoković u ponedeljak će postati zaštitno lice renomirane kompanije za proizvodnju sportske opreme "Lakost" (Lacoste).

  • 10

Novak Đoković će nakon informacije da je dobio novog trenera, Andrea Agasija, po svemu sudeći obelodaniti na svoj 30. rođendan i da dobija novog sponzora.

Na zvaničnom "Tviter" profilu kompanije "Lakost" objavljena je fotografija jajeta, uz opis da će prvog dana sedmice pre Rolan Garosa stići novi "krokodil".

>>> Oglasio se Beker čim je čuo da je Agasi novi trener Novaka Đokovića!

Drugom teniseru sveta ugovor sa akutelnim sponzorom, japanskim brendom "Uniklo" (Uniqlo), ističe 30. juna, a sada je već jasno da saradnja neće biti produžena.

Svetski mediji prenose da još nisu poznati finansijski detalji, kao ni dužina ugovora, ali je poznato da je od Japanaca dobijao oko 9 miliona dolara godišnje.

U poteri za potpisom Srbina bio je i američki Najki, možda i najveći "igrač" na teniskom tržištu, ali ih je Đoković odbio čak tri puta. Ljudi koji stoje iza najpopularnijeg krokodila na svetu imali su bolju ponudu i uspeli da u svoje redove pridruže jednog od najboljih igrača u istoriji 'belog sporta'.

Najboljeg srpskog sportistu u istoriji je pre "Unikla" oblačio nemački "Adidas", sa kojim i dalje ima ugovor za patike, odnosno italijanski "Serđo Takini" (Sergio Tacchini).

Godišnji prihod popularnog 'Aligatora' je oko 500 miliona evra, od tenisera i teniserki sponzoriše Eduara Rože-Vaslana, Federika Delbonisa, Pabla Kuevasa, Nikolu Maua, Žilijena Benetoa, Dominiku Cibulkovu, Jelenu Vesninu, Giljerma Garsija-Lopesa, Benoa Pera, Roberta Bautistu Aguta...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    22. maj 2017 | 11:32

    Srecan ti rodjendan Novace, zeljim ti sve najljepse sto se moze. Zelja mi je velika da vratis prvo mesto.

  • Belasica

    22. maj 2017 | 11:52

    Nek ti je sa srećom Novaće. Srećan rođendan od srca ti želim sve najlepše što se može.

  • LB

    22. maj 2017 | 12:11

    Agasi, to je onaj što je plačući priznao da se dopingovao i naravno nisu mu oduzete titule jer je on Amerikanac.On nema naš europski mentalitet i sumnjam da će Nole napredovati sa njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA