Klop precrtao Marka Grujića za turneju u Australiji!

Srpski fudbaler se nije našao na spisku trenera Crvenih za meč protiv Sidneja

  • 3

Marko Grujić nije se našao na spisku fudbalera Liverpula, koji će igrati na turneji u Sidneju, gde će se sastati sa domaćom ekipom Sidneja, u sklopu obeležavanja 125 godina postojanja Crvenih. Mladi srpski reprezentativac nije se našao na spisku od 21 prvotimca, kojima su priključena i četiri legendarna igrača - Stiven Džerard, Džejmi Karager, Stiv Mekmanaman i Danijel Ager.

>>> Liverpul pisao o Grujiću na četiri strane, a u naslovu je bila Crvena zvezda (FOTO)

Od prvotimaca tu su Firmino, Lukas Leiva,Milner, Origi,  Staridž, Vajnaldum... Osim Grujića izostaće i Džordan Henderson, koji je povređen, kao i Emre Džan i Filip Kutinjo, koji imaju reprezentativne obaveze.

Grujić se našao na spisku mlade reprezentacije Srbije kod Nenada Lalatovića za predstojeće prvenstvo Evrope u Poljskoj, koje je na programu od 16. do 30. juna, ali će se Orlići okupiti već od 1. juna, pa je možda i u dogovoru sa Grujićem odlučeno da ne ide na daleku turneju ne bi li se fokusirao na reprezentativne obaveze koje ga čekaju brzo nakon toga.

Pogledajte i kompletan spisak Liverpula za Sidnej:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • burazerrrr

    22. maj 2017 | 15:11

    Markane bjezi iz Engleske idi negdje igraj fudbal,jer ti to znas

  • Hahaha

    22. maj 2017 | 15:15

    Hahahaha.Sto posto zbog reprezentativnih obaveza.Ovi iz liverpula su bas boleci prema nasoj mladoj reprezentaciji.I sto posto su dali za njega 7 miliona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA