Radonjić posle 75. meča Zvezde ove sezone u problemu: Povrede nas "ubiše" a ima još da se igra!

Zvezda neće moći da računa na Nejta Voltersa, a sada se povredio i Marko Simonović

  • 4

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, nije bio zadovoljan posle pobede nad FMP-om 77:69 jer se listi povređenih igrača priključio i iskusni Marko Simonović.

Simonović je u jednom šutu nezgodno doskočio i izvrnuo levi zglob, a težina povrede se još ne zna. Ovo je bila 75. utakmica Zvezde ove sezone.

- Ne bih mogao da kažem da sam zadovoljan. Jedan od razloga je i to stanje oko povređenih igrača koje se pogoršalo u jednoj utakmici koja je bila pod kontrolom.

- Ne izlazim zadovoljan večeras. Posle Nejta Voltersa, na koga nećemo moći da računamo, sada se povredio i Marko Simonović, ali situacija je takva kakva je.

- Ovo je 75. meč Crvene zvezde u sezoni, a ima da se igra još dosta i napori nisu jednostavni ni malo -, rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi Mica

    22. maj 2017 | 23:03

    Koji ludak osmisli ovu nazovi srpsku ligu sta je ovo ljudi!? Sta je cilj ovako besmisleno dugog igranja da se unisti CZ ili nesto drugo. Momci odigrali 80 utakmica i treba da igraju jos dve sedmice!? Sramota Danilovicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA