CRVENA ZVEZDA: Nema rata klanova u klubu!

Skupština i predsedništvo košarkaške sekcije "crveno-belih" demantovali sukob Čovićeve i Anđelkovićeve struje

  • 2

Skupština i predsedništvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda odbacili su tvrdnje u pojedinim medijima o navodnom nejedinstvu u klubu i postojanju bilo kakvih struja koje imaju različito viđenje o vođenju kluba. U saopštenju "crveno-belih" navodi se da je na današnjim sednicama potvrđeno apsolutno jedinstvo svih članova kluba u sprovođenju unapred pripremljenog plana reorganizacije koji je usvojen u stečajnom postupku pred Privrednim sudom u Beogradu.

- Na skupštini i predsedništvu jednoglasno je usvojen i zaključak da je trener Svetislav Pešić dugoročno rešenje kluba i da treba učiniti sve da on ostane i sledećih sezona, kako je to predviđeno ugovorom. Skupština kluba je u skladu sa Statutom ovlastila predsednika i predsedništvo kluba da sprovedu navedene zaključke - stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

Prethodnih dana se spekulisalo o sukobu dve struje u klubu. Prve, koju predvodi predsednik Nebojša Čovič i i druge, koju predvode članovi bivšeg rukovodstva kluba na čelu sa predsednikom klupske skupštine Žikom Anđelkovićem.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA