Klub iz Serije A pazario u drugoj ligi Srbije: Zvezda i Partizan nisu primetili ovog momka iz Borče! (VIDEO)

Đenova pazarila u predgrađu Beograda

  • 1

Kapiten BSK Borče Aleksandar Cvetković otputovao je u Đenovu, gde će potpisati za istoimeni klub, prenosi portal Mondo.

To je za ovaj portal potvrdio prvi čovek BSK-a Dragomir Vasić, pošto je ovaj 21-godišnji momak već dugo na radaru Italijana.

- U sezoni za nama bio je najbolji odbrambeni igrač Prve lige Srbije i mogu da kažem bez preterivanja da ni u Superligi nema sličnog igrača tog uzrasta na njegovoj poziciji, uz Milenkovića iz Partizana. Što se tiče njegovog odlaska, Đenova ga je duže vreme posmatrala, pratila njegove igre i smatramo da je transfer već završen, s obzirom na to da će provesti jako kratko vreme u Italiji, zbog lekarskih pregleda - rekao je Vasić.

On je inače bio član Jagodine, igra na štoperskoj poziciji i bio je član zlatne generacije omladinaca, ali nije imao sreću da ode na Mundijalito na kom je osvojeno zlato, prethodno se  rastao od saigrača.

Sada će se družiti sa Darkom Lazovićem i Nikolom Ninkovićem, bivšim uzdanicama Crvene zvezde i Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A2

    23. maj 2017 | 17:54

    Super momak -pravi stoper! Ali kada se uzima stranac, tada se uzme i koji procenat za funkcionere -prikaže se da košta skuplje- uplata ovde, uplata tamo. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA