≫ 

Zvezda obradovale talente na Kosmetu gestom, navijači u euforiji prekidali meč sa Gračanicom (VIDEO)

Velika pobeda i velika želja svih da dođu do uspomene na meč

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde su posetili Gračanicu gde su na sportskom kompleksu „Dragan Džajić" odigrali utakmicu sa istoimenim klubom i slavili rezultatom 0:4.

Već tradicionalno krajem maja fudbaleri Crvene zvezde posećuju svoje pristalice na Kosovu i Metohiji. I treći put za redom navijači iz južne srpske pokrajine priredili su fenomenalan doček Zvezdinoj delegaciji. Na stotine navijača pesmom su dočekali ekipu crveno-belih i iskoristili priliku da istaknu koliko im poseta znači.

Fudbaleri Crvene zvezde pre utakmice posetili su manastir Gračanicu, nakon čega su uživali u druženju i ručku koju su organizovali domaćini.

Iskreno sam radostan što smo danas posetili Gračanicu i uživali u druženju sa našim navijačima na Kosovu i Metohiji. Ponosan sam što je ova prijateljska utakmica sada već postala tradicionalna i siguran sam da će trajati još dugo. Crvena zvezda je uvek uz svoj narod na jugu zemlje — rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Na tribinama terena „Dragan Džajić“ više hiljada navijača uživalo je u lepoj fudbalskoj predstavi. Ulaz je koštao 200 dinara, a sav prihod namenjen je porodilištu u Gračanici koje je u jako lošem stanju.

U prijateljskom meču humanitarnog karaktera crveno-beli pobedili su ekipu Gračanice rezultatom 4:0. Strelci su bili Joveljić u 7, Luković 36, Platiša 51. i Romanić u 66. minutu.

Crvena zvezda nastupila je u sastavu: Vićić, Viveiros, Jokić, Aučo, Frimpong, Stojić, Cvetković, Luković, Joveljić, Platiša, Senić

Šansu su dobili i Savić, Stanojev, Rakić i Romanić.

Crvena zvezda kao poklon klubu u Gračanici dala je lopte kako bi pomogla da se treninzi omladinaca i prvog tima što lakše odvijaju.

Ova pažnja koju nam pokazuje Crvena zvezda već treću godinu za redom nama je od ogromnog značaja jer svakodnevne izazove koje imamo lakše preživljavamo kada znamo da nismo sami. Javnost će biti obaveštena koliko je novca danas prikupljeno, ali sredstva svakako idu u prave ruke, onima kojima su najpotrebnija. Uslovi u porodilištu u Gračanici su loši, ali natalitet je hvala bogu dobar — rekao je Branimir Stojanović, zamenik premijera pokrajinske Vlade.

Bilo je burno u završnici meča jer su mnogi želeli uspomenu na utakmicu, pa su pohrlili na teren pre poslednjeg sudijskog zvižduka. Vivieros se čak i zbunio kada se nekoliko navijača otimalo o njegov dres, što dovoljno govori kolika je bila želja ljudi da uživaju u spektaklu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA