≫ 

Luka Milivojević ostao bez trenera, Premijer liga bez Velikog Sema

Sem Olerdajs rekao "zbogom" poslu koji ga je proslavio

  • 0

Sasvim iznenada, Kristal Palas je ostao bez menadžera, a engleski fudbal bez prepoznatljivog lika.

Sem Olerdajs (62) je posle uspešno obavljenog posla(sačuvao ekipu u ligi), odlučio da napusti klub, ali i trenerski posao i ode u penziju, prenose engleski mediji.

Bivši engleski selektor pre pet meseci je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Kristal Palasom kada je zamenio Alana Pardjua i sa ekipom upisao 8 pobeda u 21 utakmici, dovoljno da održi ekipu van opasne zone.

- Nemam ambiciju da preuzmem drugi klub - porčio je Olerdajs čime je, po svemu sudeći, stavio tačku na svoju trenersku karijeru umrljanu korupcionaškom aferom u vreme dok je vodio selekciju "tri lava".

- Želim da uživam u životu dok sam još relativno mlad, dok sam još u stanju da radim stvari koje želim da radim, kao što su putovanja, da provodim više vremena sa porodicom i unucima, bez pritiska koji je sveprisutan kada ste menadžer u Premijer ligi - objasnio je Olerdajs.

- Mislim da je ovo pravo vreme za takvu odluku. Jednostavno, želim da uživam u stvarima u kojima ne možeš da uživaš kada si 24 sata dvenvno i sedam dana nedeljno angažovan u klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA