Ne igra finale Kupa zbog tetovaže?!

Urugvajac se oglušio o savete iz kluba

  • 0

Fudbalere Ajntrahta iz Frankfurta u subotu čeka utakmica sezone u kojoj će se boriti sa Borusijom iz Dortmunda za trofej u Kupu.

Klub i navijači dišu kao jedan pred okršaj sa favorizovanim "milionerima", ali, izgleda da ima i onih koji ne dele do kraja taj entuzijazam zajedništva pred subotnji izazov.

Naime, urugvajac Giljermo Varela, na pozajmici u Frankfurtu iz Mančester junajteda, oglušio se o instrukcije trenera da ne radi tetovaže u nedelji pred finale Kupa, i to ga je skupo koštalo: jedna od tetovaža mu se inficirala i zbog toga neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima?!

- Nasuprot jasnim instrukcijama trenera Nika Kovača, Varela se u ponedeljak tetovirao i ubod mu se inficirao - navodi se u saopštenju kluba.

Direktor kluba Fredi Bobić je rekao da je Varela krajnje nepromišljenim postupkom ugrozio interese ekipe i kluba koji će sada dobro razmisliti da li će ponuditi Urugvajcu ostanak u Ajntrahtu.

- Već smo razmišljali o mogućem produžetku pozajmice, ali to više nije tema, Giljermo će biti suspendovan i zaradiće ličnu, veoma delikatnu kaznu. Na to smo bili prinuđeni jer je pokazao užasnu sebičnost.

Varela je ove sezone odigrao samo šest utakmica, uglavnom zbog toga što je dugo vukao povredu zgloba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA