SADO MAZO! Gazda Steaue preti zatvorom igračima koji gase cigarete po svojim seksi verenicama (FOTO)

Burne romanse dvojice prvotimaca Steaue sa jednom seksepilnom TV voditeljkom i jednom "Plejboj" zečicom podigle Rumuniju na noge zbog onoga što rade u krevetu

  • 1

Rumuniju potresa skandal, koji ne može da se ubroji ni u onu vrstu seksualnih. U centru pažnje je Steaua i ljubavne veze njena dva fudbalera: Mihaija Kostee i Gabrijela Mateija. Naime, kontroverzni gazda Steaua Điđi Bekali je javno zapretio da će prijaviti i poslati u zatvor pomenutu dvojicu fudbalera ukoliko budu nastavili da se fizički i verbalno iživljavaju nad svojim devojkama!? Evo, kako ide ova luda sado mazo fudbalska priča...

Mihai Kostea je "devetka" Steaue i spada među "plejboje" rumunskog fudbala. Pre godinu dana se smuvao sa Danijelom Krudu, seks bombom i izuzetno popularnom TV voditeljkom u Rumuniji. Ali, vremenom je Kostea postao toliko ljubomoran i posesivan da je Danijeli napravio pakao od života. Načisto je poludeo kada je nedavno u štampi video njene golišave fotografije na kojima je raširila noge dok je sedela na bazenu. U napadu ljubomore joj je polomio telefon, tukao je i gasio cigarete po njenom telu!? Zabranio joj je i da se bavi manekenstvom i poslom TV voditeljke...

- Osoba koja gasi cigarete po ženinom telu nema mesta u slobodnom svetu. Ako bude trebalo, ja ću ga prijaviti i ići će u zatvor. Njemu je potrebna stručna pomoć. Ta veza je čisto zlo! Na početku sam ga savetovao da raskine. Onako, očinski. Prijateljski. Sada vidim da ne vredi i ima blagoslov da je ženi. Uostalom, on je postao neupotrebljiv u ekipi, jer se na svakih pola sata čuje sa devojkom. Zato bih ga zamolio da makar bude manje seksa, jer klub nema koristi od njega ovakvog. Na pripremama je sve slobodno veme provodio na Skajpu, a kada je kod kuće, ne izlaze iz kreveta - bez dlake na jeziku je Bekali, koga je kroz karijeru pratila gomila skandala.

Međutim, Mihai Kostea ima poptuno drugačije mi[ljenje.

- Bekali hoće da nas rastavi jer mu je uvek smetala naša veza. A, još više, kada je čuo da hoću da oženim Danijelu. Ovo što priča o mojoj i Danijelinoj vezi je laž. A, to šta mi radimo u krevetu i da li gasimo cigarete jedno po drugom nije njegova stvar. Sada samo čekam kada će da u novinama da izađe naslov: "Mihai Kostea je kriminalac i ubio je čoveka". Ništa me od Bekalija ne bi začudilo - odgovorio je Kostea putem medija.

Ali, ni to nije sve. Navodno se još jedan igrač Steaue fizički iživljavao na devojci. Popularna "Plejboj" zečica Madalina Pamfile je nedavno rekla da je jedva živu glavu izvukla iz veze sa defanzivcem Steaue, Gabrijelom Mateijem. On je navodno sekao nožem po rukama u napadima besa!?

- Da li je normalno da devojku sečete nožem!? Sva sreća pa se ta veza okončala. Razumem je da su fudbaleri mačo tipovi i ženskaroši, ali ovakvo ponašanje je za zatvor ili ludnicu - rekao je Bekali.

Oglasila se i Madalina...

- Nadam se da će gazda Bekali oprostiti Gabiju. On je dobar momak, ali je preterivao u napadima besa. Posekao me je nožem po ruci dok sam spavala! Kasnije sam dobila i infekciju i završila sam u bolnici.

Posle svega, nije isključeno da će dvojica fudbalera napustiti Steauu zbog ovakvog skandala.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak Martinovic

    19. jul 2012 | 15:31

    Jos ste zvali da proverite informaciju i kada nista imali nista da napisete poceli ste da izmisljate... jadni ljudi sto citaju nemaju pojma da je 80 odsto ovoga sto ste napisali izmisljotina...strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA