Jedan od najbogatijih klubova Evrope želi Dejana Radonjića!

Uniks želi trenera Zvezde na svojoj klupi, kako bi ih ekspresno vratio u elitu koju naredne sezone neće igrati

  • 16

Dejan Radonjić je sjajnim rezultatima u Zvezdi, od koje je napravio stabilan i jak tim na koji je već dve godine u top 10 evropskih klubova, skrenuo pažnju mnogih bogatih klubova, koji sada žele da ga angažuju.

Prošle godine je bila prava drama na Malom Kalemegdanu da li će crnogorski stručnjak produžiti ugovor sa crveno-belima, jer ga je tada želela Baskonija, sa kojom je i pregovarao pred početak sezone, ali je na kraju ipak odlučio da ostane u Beogradu.

Sada ga, prema informacijama renomiranog košarkaškog portala Eurohoops, želi Uniks iz Kazanja. Bogati ruski tim je ove sezone podbacio u Evroligi, iako je imao veliki budžet, skup tim, najboljeg strelca Evrolige - Kita Lengforda... ali očigledno nešto nije štimalo.

Uniks naredne sezone neće igrati u Evroligi, jer je završio učešće u VTB ligi pre polufinala, a čak su ugrozili sebi plasman i u Evrokup. Ipak, spremni su na sve da se ekspresno vrate u elitu, a smatraju da im je dobar trener prvo što moraju da reše. Radonjić je jedan od trenera koje žele na svojoj klupi, a pored njega tu su i Ainars Bagackis, Andrea Trinkijeri i Jorgos Barcokas.

Pitanje je samo da li bi Radonjić želeo da ode iz Zvezde u sezoni kada je njegov tim obezbedio Evroligu u godini kada će se fajnal-for igrati u Beogradu. Jasno je da bi u Uniksu imao mnogo bolje finansijske uslove, kao i neograničen budžet na raspolaganju za pojačanja i sklapanje tima.

Svakako će se mnogi navijači Zvezde znojiti dok i definitivno ne bude jasno da ostaje na Malom Kalemegdanu

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    25. maj 2017 | 12:20

    Ostani Radonja

  • Petar

    25. maj 2017 | 13:41

    Sa Radonjom do titule sampiona Evrope sledece godine . Napred ZVEZDO, zgazi ih sve!

  • Drzavni projekat

    25. maj 2017 | 13:38

    A sto bi isao u "jedan od najbogatijih" kad igra u najbogatijem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA