FUDBALERI PARTIZANA: Pobeda za Stojketa!

Volkov, Šćepović i Lovre uglas poručuju da trijumf posvećuju svom saigraču, kojem je u toku meča preminula majka

  • 0

Fudbaleri Partizana su pobedu na Malti posvetili saigraču Vladimiru Stojkoviću kome je umrla majka.

- Pre meča rekao sam da bih voleo da sve rešimo već na Malti. Iako to teoretski još nismo postigli, uradili smo zaista veliki posao. Ovo je pobeda za Stojketa, on je jak i siguran sam da će izdržati sve - rekao je Vladimir Volkov novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Volkov je dodao da bi za protivnika u trećem kolu voleo da izvuče moldavsku ekipu Šerif, čiji je svojevremeno bio član.

Strelac treće gola za Partizan na jučerašnjoj utakmici Stefan Šćepović rekao je da mu je pogodak bitan zbog samopouzdanja.

- Najvažnije je da smo pobedili, a igraćemo ozbiljno i u revanšu. Juče smo na vreme ''otvorili'' protivnika, jednostavno, to smo i morali da uradimo. Svi smo uz Stojketa, znamo da mu je teško - naveo je on.

Šćepović je kazao da bi voleo da Partizan za sledećeg rivala dobije irski Šamrok ili finski Helsinki.

Za razliku od njega, vezisti Goranu Lovreu je svejedno ko će biti naredni rival crno-belih. On je sinoć morao da izađe u prvom poluvremenu jer je obnovio povredu primicača, a nakon današnjeg ultrazvuka znaće koliko je situacija ozbiljna.

- Juče smo ranim golom sasekli protivnika, a žao mi je što do kraja nismo dali još neki gol više. Imamo još dosta prostora za napredak, pogotovo u tim situacijama kada je potrebno dotući protivnika. Svi smo potreseni zbog toga što se desilo Stojkoviću, ali on je jak i siguran sam da će se vratiti i biti onaj stari - zaključio je Lovre.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA