≫ 

Navijač do groba: Real Madrid pustio u prodaju mrtvačke kovčege, cena je ''da umreš'' (FOTO) (VIDEO)

Mnogi fudbalski fanatici se često zaklinju na vernost svom klubu ''do groba'', a najveći klub sveta sada je omogućio svojim fanovima da i u grobu budu s njim

  • 8

Navijačke strasti možda nekad idu i predaleko, ali nema sumnje da je to nešto na čemu klubovi mogu ozbiljno da zarade. Najveći i najbogatiji klub sveta, Real Madrid to odzbiljno razmume, pa je za neke možda otišao i korak dalje.

Naime, na jednom sajmu mrtvačkih kovčega u Španiji otkriven je izgled kovčega u obliku Santjago bernabeu stadiona, sa grbom ''Kraljevskog kluba''. Kovčeg je napravljen od kvalitetnog drveta, a i unutrašnjost je takođe u dekoru ''los Blankosa'', pa je i ona ukrašena grbovima Reala.

Cena ovog kovčega je čak 15.000 evra, a s obzirom na to da Real ima ogromnu navijačku publiku, nema sumnje da bi od ovoga moglo ozbiljno da se zaradi, naročito jer fanovi Reala kupuju ugroman broj artikala sa grbom Reala.

Ovo nije veliko iznenađenje u svetu velikih klubova, jer primera radi Boka Juniors ima i svoje groblje za najvernije navijače.

Printksin: Youtube/Ruptly TV Printksin: Youtube/Ruptly TV
Printksin: Youtube/Ruptly TV Printksin: Youtube/Ruptly TV
Printksin: Youtube/Ruptly TV Printksin: Youtube/Ruptly TV

Pogledajte i video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    25. maj 2017 | 18:48

    Čis idiotizam

  • Горан

    25. maj 2017 | 21:07

    Која болештина.

  • П.ф.к.ц.г

    25. maj 2017 | 20:22

    Глеме велике уствари су мали ! Апсолутно само на новац мисле ..Стално понављам фудбал је умро последњих година , на западу и треба укинути преносе да се омладина не трује овим вјештаком и роботима! Наш сиротињски фудбал је бања..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA