Zlatni orlić zagrmeo protiv Lalatovića i odmah dobio lajk od A reprezentativca Srbije!

Pre dve godine osvojio je zlato na Svetskom prvenstvu za mlade fudbalere, a sada nije dobio poziv za Evropsko

  • 12

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije i osvajač Mundijala do 20 godina, Marko Pavlovski, razočaran je odlukom da ne bude na spisku mlade reprezentacije koju vodi Nenad Lalatović.

>>> Srbin obradovao Split posle 21 utakmice

Baš kao i bivši igrač Zvezde, Darko Lazić i on ne može da veruje da posle dobre sezone nije zaslužio poziv. Pavlovski je igrač Splita i nastupao je hrvatskoj ligi ove sezone.

On je ostavio veliki komentar na svom Instagram profilu a prvi mu je lajkova A reprezentativac Aleksandar Ignoski

- Da se u fudbalu desavaju stvari kao sto bi trebale da budu, ne bih danas bio u situaciji da pišem ovo. Nije u mom stilu komentarisati tuđe odluke ali opet jeste reći neku istinu biti čovek. U svakom slučaju još jedna veoma dobra sezona je iza mene, istina malo drugačija od ostalih ali na visokom nivou uz konstantnost mojih partija.

- Što je najbitnije i što me najviše raduje bez i jedne povrede uz oko 30ak utakmica u nogama. Sa po proseku 13km pretrčanih po utakmici (16km najviše u kupu) što je još jedan podatak koji me raduje, koji me čini kompletnim igračem, i dokaz da sam na pravom putu. Iako mislim da prolazim kroz veliku nepravdu po ko zna koji put, iako sam veoma razočaran jer sam iskreno očekivao isti, opet razumem okolnosti u kojima se krećem, razumem da niko nije pratio moju formu i moje partije.

Printskrin: Instagram Printskrin: Instagram

- Opet hvala im, hvala jer su mi ukazali koliko vredim. Iskreno niko nije niti uputio poziv pa makar i poruku ako nema dovoljno ljudskosti u sebi, pa da popričamo o svemu kao pravi profesionalci. Valjda je reprezentacija iznad nas svih? Valjda je to nešto sveto?

- Nešto za šta se živi? Izvinjavam se što sam odužio, ali spontano je izašlo iz mene, iz srca. Možda jer sam previše želeo, nadao se i radio za još jednu zlatnu medalju, za još jedan pehar, koji Srbija zemlja fudbala zaslužuje!

-P.s Momcima, drugarima i saigračima ne želim ništa drugo nego da prođu isti onaj put koji sam ja prošao, da se popnu na isto postolje, na krov Evrope i da ponove sve ono od prošlog puta! Hrabro. Jako. I pametno. Gledaću vas i bodriti kao da sam tamo uz vas na terenu. Srecno šampioni  - napisao je Pavlovski.

Printskrin: Instagram Printskrin: Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    25. maj 2017 | 21:34

    E vala dečko svaka ti čast!

  • Milan

    25. maj 2017 | 21:37

    Pavlovski je strašan veznjak! Čudim se što već nije u top 5 liga Evrope. Ljudi, pa on je bio kapiten Markovicu, Mitrovicu, Sergeju, Djurdjevicu, Gacinovicu itd...toliko nepravde je prošao...stidi se Lalate!

  • vuk

    25. maj 2017 | 22:36

    Ne moze se sine do reprezentacije ako nisi u kombinaciji!!! Zato i jesmo tu gde jesmo. Pozz i svaka ti cast na iskrenoscu i hrabrosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA