Vrele guze i vrele gume: Vreme je za najizazovnije fotke koje možemo da vidimo na Formuli 1

Mi smo spremni za vikend u Monte Karlu

  • 3

Velika nagrada Monaka je sama po sebi vrlo specifična. Bolidi jezde gradskim ulicama, kroz tunele... u jednom od najskupljih delova evropskih gradova.

Takođe, ono što daje poseban pečat trodnevnom spektaklu u kneževini jeste veliki broj prelepih žena; na jahtama, ležaljkama na vrhu zgrada, tribinama...

Čini se da su ove godine lepotice u dosluhu sa vremenskih prilikama krenule u ranije osvajanje fotoreportera, koji obično nedeljom naprave vrhunski doživljaj gledaocima praveći fotografije bikini dama koje ne propuštaju F1 trku.

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

Jednostavno, trka koja je neprekidno u F1 kalendaru od 1929. godine kroz decenije je postala trka glamura i neobičnog prestiža, iako u teoriji može da ponudi najmanje uzbuđenja i preokreta, jer praktično preticanja ni nema. Ljubitelji Formule 1 će vam često reći da ko osvoji pol poziciju, pobeđuje i u trci.

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

U PETAK BEZ FORMULE 1 NA STAZI

Zanimljivo je da fotke dama koje prate bolide nisu napravljene u petak, jer zapravo najbržih vozača planete nije ni bilo na asfaltu iz vrlo neobičnog razloga.

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

Naime, prvi put od 2010. godine dogodilo se da Spasovdan "padne" u četvrtak, što je dan kada je održana i prva trka u Monte Karlu.

Prema tamošnjim običajima u prvi petak posle velikog hrišćanskog praznika ništa se ne radi, samim tim ni Hamilton, Alonso, fetel i ekipa nisu uzimali volan u ruke.

Ostali smo uskraćeni za još atraktivnih fotografija nalik ovima što su u tekstu. Do subote i nedelje... kada su na programu kvalifikacije i trka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Galenzza

    27. maj 2017 | 09:23

    Kod nas bi rekli. Zbog bezbednosti morate spustiti roletne na prozirima. Zabranjen izlazak na terasu na dan trke.

  • Kalina

    27. maj 2017 | 10:27

    pa to je mesto za starlete...

  • Judge Dredd

    27. maj 2017 | 09:49

    Samo gole guze i mogu malo da pomognu ovom smaranju i koje se pretvorila F1 :-))) Prave trke su moto trke odn. Moto GP!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA