Radmanović potpisao za Bulse

Čikago će biti sedmi klub za 12 NBA sezona srpskog internacionalca

  • 0

Srpski internacionalac Vladimir Radmanović od naredne sezone će nositi dres Čikago bulsa. Dosadašnji košarkaš Atlanta Hoksa u kojima se prošle sezone nije naigrao, potpisaće jednogodišnji ugovor sa Bikovima, prenose američki mediji.

Zaradiće 1,34 miliona dolara (veteranski minimalac).

Radmanović je u prošloj, skraćenoj sezoni, odigrao 49 utakmica za "jastrebove", beležeći u proseku 4.5 poena i 2.9 skokova. Za 11 sezona u NBA ligi ostvarivao je u proseku 8.2 poena i 3.9 skokova.  Vlada se sa Čikagom dogovorio da bude podrška s klupe, a minutaža će mu umnogome zavisiti od toga da li će Omer Ašik, koji je od ovog leta ograničeno slobodan igrač, ostati u "Gradu vetrova".

Čikago će biti sedmi NBA tim za Radmanovića. NBA karijeru započeo je u Sijetlu 2001. godine gde je došao kao 15. pik na draftu, da bi se posle šest sezona preselio u Los Anđeles, odakle je posle jedne sezone u Klipersima prešao u Lejkerse u kojima se zadržao tri godine, pre nego što je otišao u Šarlot. Naredne dve sezone je proveo u Golden stejt voriorsima a onda je stigao u Atlantu.

(Telegraf.rs)

Unuk Franje Tuđmana prodaje svoj pornić po Beogradu! (VIDEO)" src="http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/07/baner-tudjman.jpg" alt="" width="665" height="150" />

DOMU STOJKOVIĆA: Kosa je živela za svoje sinove, nikad se ne bi ubila!

(FOTO)" src="http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/07/baner-stojkovic1.jpg" alt="" width="665" height="150" />

REŽIJI AMERA: Đokoviću pogrešno ugravirano prezime na peharu US opena!

(VIDEO)" src="http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/07/banner-SKANDAL-U-REZIJI-AMERA-Djokovicu-pogresno-ugravirano-prezime-na-peharu-US-opena-VIDEO.jpg" alt="" width="665" height="150" />

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA