Čelsi pobedom otvorio turneju po SAD

Šampion Evrope s kombinovanim timom bolji od Sijetla, Ivanović igrao do 63. minuta, dvostruki strelac Lukaku, a i Azar se upisao u strelce

  • 0

Evropski šampion Čelsi pobedio je u noći između srede i četvrtka domaći Sijetl sa 4:2 u utakmici kojom je otvorio turneju po SAD. Dvostruki strelac za Čelsi bio je Belgijanac Romelu Lukaku u trećem i 44. minutu.

Njegov zemljak i saigrač iz nacionanog tima Eden Azar pogodio je protivničku mrežu u 11. minutu, a reprezentativac Nemačke Marko Marin postigao je gol u 40. minutu. Dvostruki strelac za američku ekipu bio je Fredi Montero u 14. i 32. minutu.

Reprezentativac Srbije Branislav Ivanović igrao je do 63. minuta, kada ga je zamenio mladi Tod Kejn.

Menadžer prvaka Evrope Roberto di Mateo nije mogao da računa na Fernanda Toresa, Raula Meireleša, Florana Maludu, DŽona Terija i Ešlija Kola koji će se kasnije priključiti ekipi.

U drugoj utakmici na turneji Čelsi će u nedelju u Njujorku igrati protiv Pari Sen Žermena. Nakon toga slede dueli sa najboljim timom MLS lige u Filadelfiji i italijanskim Milanom u Majamiju.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA