Tončev: Terziću, nije FSS afričko pleme da se pučem osvaja vlast

Bilo je samo pitanje vremena kda će uslediti odgovor iz FSS-a na teške optužbe direktora crveno-belih

  • 22

Pobeda Partizana u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, recimo i to: čista kao suza, na trenutak je pala u senku monologa direktora crveno-belih Zvezdana Terzića koji je sat vremena nakon meča u Humskoj, na vanrednoj konferenciji za medije, digao glas protiv FSS-a, sudija, predsednika te organizacije Slaviše Kokeze i najavio inicijativu za njegovu smenu koja bi trebalo da krene već od ponedeljka.

>>> Terzić krenuo u otvoreni rat protiv Kokeze: On je neprijatelj Zvezde broj 1!

Na teške optužbe Zvezdinog direktora dan kasnije odgovorio je visoki funkcioner Fudbalskog saveza Srbije Novica Tončev, ujedno i predsednik regiona Istočna Srbija.

On  je, između ostalog, poručio Terziću da "FSS nije afričko pleme da se pučem osvaja vlast".

- Pozivam gospodina Zvezdana Terzića da prihvati odgovornost za lični poraz u FK Crvena zvezda, da spusti loptu i prestane sa neosnovanim napadima na račun organa Fudbalskog saveta Srbije. Svi organi FSS su legitimno i legalno izabrani i svako ko bi da smenjuje i bira novog predsednika FSS to može da uradi isključivo na način propisan statutom i pravilima FSS koji je najviša sportska institucija u Srbiji i nije afričko pleme da bi se pučem osvajala vlast. Ni gospodin Terzić, ni bilo ko ko je nezadovoljan sopstvenim rezultatima i neuspehom na terenu ne može na konferencijama za štampu da sprovodi smene u FSS - poručio je Tončev.

Kompletno saopštenje predsednika FSRIS pogledajte u nastavku.

 

Foto: fss Foto: fss

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simo

    28. maj 2017 | 16:04

    Terzić pravi budale od nas poštenih zvezdaša, uništiće nam klub kao što je uništio i Ofk Bg

  • Hipster..

    28. maj 2017 | 15:10

    Na zapost u pravu je.Tri derbija smo izgubili,losu selekciju igraca i ocajnog trenera smo imali.Za to je kriva uprava jer je dala poverenje treneru i dovela te igrace.i istakla cilj osvajanje prvenstva..Da su rekli probacemo da osvojimo onda bi imali alibi..I jos jedno..molim te vrati se u ofk.

  • Milos.....P.F.C

    28. maj 2017 | 14:27

    Sa ovim ciganima uvek zabava !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA