Ustao i Zapad: Terzić poziva na linč, puna podrška Kokezi

Oglasio se i Region Zapadne Srbije

  • 19

Dan posle obraćanja direktora Crene zvezde Zvezdana Terzića posle poraza crveno-belih u finalu Kupa prortiv Prtizana i optužbi na račun, pre svih, prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, stižu kontraudari iz ogranaka Fudbalskog saveza. 

Prvi se saopštenjem obratio region Istočne Srbije, koje je potpisao predsednik Novica Tončev, a na isti način u odbranu Kokeze i fudbalskih vrednosti u Srbiji, a protiv Terzića, ustao je i Zapadni region.

>>> Tončev: Terziću, nije FSS afričko pleme da se pučem osvaja vlast

I ta organizacija prosledila je redakcijama srpskih medija saopštenje u kojem, pored osude Terzićevog ponašanja, iskazuju punu podršku aktuelnom predsedniku FSS Slaviši Kokezi.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Posle novog, sramnog napada na Fudbalski savez Srbije i njegove organe, čoveka koji se krije iza imena Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, želimo istom da saopštimo da je izabrao pogrešan put. Potpuno je neprimereno da posle svakog nesupeha, u ovom slučaju potpunog kraha na terenu, ovaj pojedinac optužuje Fudbalski savez Srbije za svoje neznanje i evidentno lošu kadrovsku politiku koja je za rezultat dala jednu veoma neuspešnu sezonu. U istoriji velikih klubova, nezabeležen je način na koji Zvezdan Terzić komunicira sa javnošću, pozivajući ispred kluba na linč, a sve zbog svojih propusta i skrivenih radnji koje su Crvenu zvezdu doveli u stiuaciju da kao klub ne bude na nivou koji su stvarale generacije velikih igrača i rukovodilaca. Neverovatno je da neko sa višedecenijskim iskustvom u fudbalu padne toliko nisko i valja se u sopstvenom blatu, zahtevajući da na čelo dođe čovek isključivo po njegovom izboru, spreman da radi u interesu Zvezdana Terzića, a ne srpskog fudbala. Gotovo je tužno da čovek protiv koga se vodi proces zbog malverzacija u srpskom fudbalu svojim primitivnim istupima protiv Saveza, klubova i pojedinaca napada i vređa i ono što je trenutno najsvetlije u našem fudbalu, Milorada Mažića i njegov tim. I umesto da prihvati odgovornost za novi krah i preranu eliminaciju na međunardonoj sceni, pogleda istini u oči i sasluša šta o njegovom bitisanju u Crvenoj zvezdi misle iskreni navijači, on neuspešno pokušava da krivce pronađe tamo gde ih nema. FS Regiona Zapadne Srbije i sada daje punu podršku predsedniku Slaviši Kokezi i svim organima FSS u nameri da istraju u borbi protiv svih nepravilnosti u našem fudbalu, među kojima spadaju i pozivi na linč od strane Zvezdana Terzića na legalno izabrane institucije FSS i predsednika Slavišu Kokezu.

Saopštenje je potpisao predsednik Regiona Zapadna Srbija Branko Stojaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA