≫ 

SPEKTAKL I DRAMA NA TOTIJEVOM OPROŠTAJU: Lazović umalo upropastio odlazak Princa Rima u penziju! (FOTO) (VIDEO)

Roma i definitivno ide u Ligu šampiona nakon pobede protiv Đenove u 90. minutu, čime je overila 2. mesto *Princ Rima je na najbolji način odigrao svoj poslednji meč u karijeri

  • 2
Foto : AP/Tanjug Foto : AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Veliki dan je bio u Rimu, oprašao se njegov princ - Frančesko Toti! I to na kakav način, kao što je njegova karijera bila - SPEKTAKULARNA! Prava drama viđena je na Olimpiku, gde je Romi bila neophodna pobeda protiv Đenove u borbi za 2. mesto. Na kraju je i došla do nje u 90. minutu, kada je Dijego Peroti postigao gol ua 3:2.

Malo je falilo da Darko Lazović upropasti Totijev odlazak u penziju, jer je asistirao i pšostigao gol u 79. minutu za 2:2, a to je bio rezultat koji bi Romu poslao na 3. mesto, jer je Napoli pobedio Sampdoriju.

Sreća je pogledala Romu u 82. minutu, kada je Lazović izašao sam pred Šćešnog, ali je nakon što je prebacio golmana Rome lopta pogodila stativu. Nema dileme da se Roma od toga ne bi oporavila, a Srbin bi bio upamćen kao neko ko je upropastio odlazak Totija u penziju.

Ipak, Vučica nije dozvolila da se na oproštaju njenog legendarnog kapitena desi fijasko. Dijego Peroti je postigao gol posle jedne gužve u kaznenom prostoru i Olimpiko je proključao!

Roma je i definitivno druga na tabeli, ide direktno u Ligu šampiona, a Toti će zauvek pamtiti spektakularan oproštaj od Rome i fudbala!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

ROMA - ĐENOVA 3:2

(Džeko 10, De Rosi 73, Peroti 89 - Pelegri 3, Lazović 79)

Postava Rome: Šćensni, Ridiger, Manolas, Facio, Emerson (Rui 14), De Rosi, Strotman, Salah, Najngolan, El Šaravi, Džeko.

Postava Đenove: Lamana, Biraski, Munjoz, Đentileti, Lazović, Veloso, Kofi, Hijemark, Laksalt, Pelegri.

>>> Plakali smo dok smo čitali pismo koje je Toti lično pisao Rimu: Za moju kuću, mog dedu i moju porodicu...

>>> Umalo da ode peške na oproštaj Totija: Priča o rimskoj ljubavi u srcu Beograda (VIDEO)

Pogledajte i kako je izgledao tok meča:

90. minut. GOOOOOL! Peroti postiže pogodak vredan Lige šampiona!

82. minut: Neverovatna šansa za Lazovića! Izašao je 1 na 1 sa golmanom Rome, bocnuo je loptu i prebacio ga, ali je tom prilikom golman lopte zakačio loptu i ona je na kraju pogodila stativu. U nastavku Lazović nije uspeo da pronađe saigrače, koji bi plasirali loptu u mrežu, pa se Roma za sada spasila.

79. minut: GOOOOOL! Darko Lazović je postigao izjednačujući gol za Đenovu! Zanemeo je Olimpiko posle gola bivšeg igrača Zvezde.

73. minut - GOOOOOL! Proključao je Olimpiko jer je Roma povela sa 2:1 golom Danijelea De Rosija! Džeko je sjajno proigrao De Rosija, novog kapitena Rome nakon Totijevog odlaska u poenziju, takođe rođenog Rimljanina i pravog naslednika Princa Rima.

Totijev ulazak u igru se isplatio Spaletiju, jer je uneo živost u igri Vučice i gol je praktično visio u vazduhu!

- Toti je uneo živost u igri Rome, pravi probleme Đenovi pred golom svojim sjajnim loptama, a umalo da posle jednog njegovog centaršuta Roma povede. Toti je sada zadužen za sve prekide, a Roma grčevito juri pobedu, pošto joj je neophodna za 2. mesto i direktan plasman u Ligu šampiona. Trenutno je Napoli u boljoj poziciji, jer vodi na gostovanju Sampdoriji sa 4:1, te je Vučici neophodan trijumf.

- Frančesko Toti ulazi u igru u 54. minutu, a ceo stadion je preplavila bujica emocija!

Francesco Totti enters for his last game for AS... by footy-goals

- Navijači s nestrpljenjem čekaju Totijev ulazak. Pogotovo što Vučica posle prvih 45 minuta ima samo 1:1 protiv Đenove.

- Kada si klinac u Rimu, imaš samo dva moguća izbora: Ili su crveni ili plavi. Roma ili Lacio. Ali, u našoj porodici je postojao samo jedan izbor - napisao je Toti u svom emotivnom pismu Rimu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Printskrin: Twitter Printskrin: Twitter
Foto : AP/Tanjug Foto : AP/Tanjug
Printskrin: Twitter Printskrin: Twitter

- Čim je izašao na teren, Toti je otišao da pozdravi najvernije navijače (Curva Sud).

- Mnogi navijači Roime nikada nisu gledali meč svog kluba, a da ga za njega nije igrao Toti. Verujemo da je njima sada posebno teško.

- Veliki peh za Romu, Emerson se teško povredio i morao je da napusti teren u 14. minutu. Umesto njega ušao je Rui.

- Gosti su neočekivano poveli preko mladog Pelegrija koji je utišao Olimpiko, ali je Džeko već u 10. minutu izjednačio na 1:1.

- Princ Rima je ustao sa klupe pre sudijskog zvižduka i pozdravio navijače.

Printskrin: Instagram Printskrin: Instagram

- Inter, Baloteli, Manćini, Pelegrini, Florenci, Mutu, Kasano, Del Pjero, Zaneti, Bekam...svi se na društvenim mrežama opraštaju od Totija.

- Olimpiko je krcat, karta danima nije mogla da se nađe. A pet minuta pre početka čulo se horsko pevanje domaćih navijača. Kapije su otvorene oko 15.30 minuta.

- Kao što se i očekivalo, Toti se nije našao u startnoj postavi protiv Đenove. Međutim, Spaleti je obećao da će Princ igrati.

Nemojte da zaboravite da najpre moramo da pobedimo Đenovu - rekao je Spaleti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grga

    28. maj 2017 | 18:53

    Kakvo je stanje u fudbalu, da igraci cim napune 18 godina idu, ovo se nikad vise nece desiti, a prepricavace se decenijama.

  • Zox

    28. maj 2017 | 20:49

    Pozdrav KRALJU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA