NE MOGU BEZ SRBA: U Hajduku ne znaju šta će od muke, al' pominju Karađorđeviće!

U Splitu ne dozvoljavaju da klub uništi Hrvat, jer Hajduk nisu uspeli da ugase ni Karađorđevići ni Musolini!

  • 0

Hajduk iz Splita godinama unazad preživljava možda i najteže trenutke od svog osnivanja, a o tituli navijači skoro da i ne razmišljaju. U pitanju je puko preživljavanje, trofejni klub sa Poluda tavori i muči se da sezone završi iza najvećeg rivala Dinama.

Trenutno su u Splitu previranja oko predsedničke pozicije. Dosadašnji lider "Majstora s mora" Hrvoje Maleš smenjen je s mesta predsednika Upravnog odbora, traju sastanci s navijačima, traži se pravo rešenje.

Nekako ligično, zapitasmo se gde su tu Srbi i desilo se - Josip Paladino, predsednik Nadzornog odbora, istakao je da Hajduk nije nestao ni pred Karađorđevićima.

- Hajduk ima 101 godinu i nisu mu na kraj stali ni Karađorđević ni Musolini i ne bi bilo dobro kada bi ga uništio neko s imenom i prezimenom iz Hrvatske. Ovo je najveća kriza u istoriji Hajduka - rekao je Paladino.

Mnogo vatre očekuje se narednih dana, a Hajduk će prema propozicijama, ukoliko ne plati Šibeniku ranija dugovanja, biti suspendovan iz domaćeg takmičenja...

(Telegraf.rs)

  

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA