Terzić: Nema čoveka sposobnog da vodi da Zvezdu!

Ovi što pričaju kako Zvezda pripada zvezdašima treba da se zastide, rekao je Terzić

  • 53

Direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić nema nameru da ode iz kluba jer u ovom trenutku ne vidi ko bi mogao da ga zameni.

Terzić je medijima na proslavi povodom osvajanja Kupa Šampiona u Bariju rekao da klub prepolovio dug.

- U ovom trenutku ne vidim sposobnog čoveka da vodi Crvenu zvezdu. Prepolovili smo realan dug, ja ću na Skupštini kluba staviti potpis na dug od 25 ili 26 miliona. Bio bih zadovoljan i da sam zaustavio dug, ni slutio nisam da ćemo dovde da dođemo. Došao sam ovde kada je klub bio pred stečajem, uspeli smo da prihodujemo 20 miliona evra.

- Pozivam da dođu sve kontrole i utvrde da li je jedan, jedini dinar nestao iz kluba. To ću i tražiti kada budem odlazio iz kluba, i da se napravi revizija o tome kakav sam klub zatekao i u kakvom ga stanju ostavljam. Voleo bih da nađu boljeg i sposobnijeg od mene... Videćemo da li će uspeti.

- Ovi što pričaju kako Zvezda pripada zvezdašima treba da se zastide. Pa ovde su i Džajić, Dujković, Petrović. Voleo bih da se kandiduju ovi što se oglašavaju u medijima. Do sada niko nije izrazio želju, kao što se nisu pojavili ni 2014. godine... Zašto do sada nisu rešili infrastrukturu, dugove, internat... A svi su imali, ili imaju šansu - rekao je Terzić novinarima u Beogradu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Naglasio je da će veća šansa da se pruži Zvezdinoj deci.

- Sa titulom bismo bili relaksirani i oslonili se na svoju decu. I ovako ćemo to uraditi. Ko god da dođe za trenera postavićemo pravila igre, a ona će glasiti: dva ili tri klinca u prvih 11, i isto toliko na klupi. Ko to ne prihvati neće biti imenovan za trenera. Od toga neću da odstupim, jer smo doveli najbolje u Srbiji, počev od Velje Nikolića, braće Ilića, Vučićevića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    29. maj 2017 | 18:34

    Терзићу под хитно бежи из Звезде, ти ниси достојан да будеш на челу клуба који је институција. Обрукао си Звезду јер си за своје промашаје окривио све друге, без трунке самокритике, а највећи кривац си ти. Колико су само смешне оптужбе да нам је ФСС отео првенство и куп, а ми против Партизана извукли нерешен резлтат после грешке судије и три пута, изгубили. Иш из Звезде.

  • Milojko

    29. maj 2017 | 18:41

    Čovek je stvarno sposoban da ih dovede do dna terajte ga dok nije kasno.

  • Bojan pfc

    29. maj 2017 | 18:36

    Smanjio dug za 30 miliona, a nijednog igrača nije prodao, znači država je debelo zalegla i u fudbalu, Partizanu daju dva miliona a bicarki 30,a za dalje od ove lige dugo još neće biti, a ovog gospodina ostavite na toj funkciji još par godina, valjda će ti biti dovoljno da je skroz rashoduješ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA