Teodosić pravi novi kamp! Kupio zemlju na Divčibarima za 209.000 evra!

Planirano je da u naredne tri godine bude izgrađen hotel sa 80 soba, fitnes centrom, zatvorenom halom i sportskim terenima

  • 1

Četiri objekta kampa „Breza“ na Divčibarama, kao i oko 2,2 hektara zemljišta, biće prodati našem proslavljenom košarkašu Valjevcu Milošu Teodosiću za nepunih 209.000 evra. Gradsko veće je na sednici koja je bila zatvorena za javnost donelo odluku o prodaji kampa „Breza“ beogradskom preduzeću „Sport agent“.

 

Osim šture informacije da će kamp „Breza“ biti prodat za 208.500 evra preduzeću koje je u vlasništvu Teodosića, druge pojedinosti se ne navode u saopštenju za javnost Odseka za informisanje Grada Valjeva.

 

Odluku o prodaji kampa na Divčibarama trebalo bi da potvrde odbornici lokalnog parlamenta na sednici Skupštine grada, koja će biti održana idućeg utorka.

 

Ranije je najavljeno da se kamp Breza prodaje za potrebe izgradnje sportskog kompleksa sa pratećim objektima, te da novi vlasnik ima rok od tri godine da izgradi ovaj sportski kompleks. U okviru njega trebalo bi da bude podignut hotel sa najmanje 80 soba, bazen, fitnes centar, zatim zatvorena sportska sala i otvoreni sportski tereni.

 

Kako nam je potvrdio zamenik gradonačelnika Valjeva Dragan Jeremić, slavni košarkaš Miloš Teodosić namerava da na Divčibarama izgradi košarkaški kamp, poput onog koji već ima na Srebrnom jezeru.

 

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

 

(S.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA