Peđa Stojaković objasnio tajnu osvajanja NBA prstena: Važno je uraditi jednu stvar!(VIDEO)

Srpski košarkaš bio je šampion NBA lige 2011 sa Dalasom

  • 0

Počinje borba za NBA šampionsku titulu, ili takozvani prsten koji ima vrednost veću od bilo kojeg ugovora.

>>> Odbio 12 miliona dolara samo da bi bio NBA šampion! Snažna priča koju mora da pročita SVAKI srpski košarkaš! (VIDEO)

Mnoge velike zvezde NBA lige nisu uspevala tokom karijere da ga se domognu čak i kad su igrali najbolje i igrali u finalu poput velikih zvezda Karla Malouna i Džona Stoktona, Patrika Juniga, Čarlsa Barklija, Grenta Hila, Trejsija Mekgrejdija, Krisa Malina, Dominika Vilkinsa, Vinsa Kartera, Ređi Milera, Alena Ajversona itd.

Svako od njih bi dao ceo jedan godišnji ugovor za jednu titulu.

Mnogi od njih zamalo da ne osvoje poput Dirka Novickog i Predraga Stojakovića, koji su se udružili u Dalasu i bili prvaci 2011. godine. Upravo Stojaković objašnjava kako su to uradili, a nisu bili favoriti.

- Svi smi osetimo tokom karijere koliko smo blizu nekog zajedničkog cilja, i kada se on ostvari onda je osećaj neverovatan - kaže Stojaković koji je posle 14 godina u NBA uspeo da postane prvak sa Dalasom

- Svako razume svoju ulogu, i igramo jedni za druge.  Svi imamo zajednički cilj, a to je da pobedimo u narednoj utakimici. Nismo mi seli i rekli ajde da osvojim titulu, jer je to jako teško. Ali, povezali smo se međusobno i tu povezanost posle osvajanja trofeja imamo i sada. Kad god se vidimo kažemo "Hej Šampione" i to će uvek biti istina - rekao je Stojaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA