Golman zbog kiksa zvao taksi na poluvremenu i otišao kući?! Neverovatna scena u brazilskom fudbalu (VIDEO)

Klub mu je momentalno uručio otkaz

  • 0

Veteran među stativama brazilskog drugoligaša Figueirnsea, Fabio (38), dospeo je u žižu tamošnje javnosti zbog nesvakidašnjeg poteza tokom meča protiv Boe.

Njegov tim poražen je 2:0 čemu je "kumovao" upravo pomenuti čuvar mreže koji je direktan krivac za prvi gol domaćeg tima.

Fabio je u kritičnom momentu nepotrebno izleteo skoro na kraj kaznenog prostora, ali je do lopte prvi stigao protivnički igrač i prosledio je u nebranjenu mrežu. Raskvašen teren je takođe učinio svoje, nažalost gostujućeg golmana.

Do kraja poluvremena Fabio je matiran i iz penala, što ga je, izgleda, toliko dotuklo da je na poluvremenu, verovali ili ne, pozvao taksi i odvezao se kući?!

Ne zna se da li ga je taksi odvezao direktno do kuće, s obzirom da je rastojanje između dva grada (Variginje i Florijanopolisa) 1000 kilometara, ili je negde promenio prevoz, ali ono što je sigurno u klub više neće morati da se vraća.

Uprava Figueirensea mu je momentalno uručila otkaz.

- Ja sam tražio da se Fabio dovede. Radio sam sa njim 2008. godine i uvek je bio jak karakter - rekao je trener gostiju Arini i opisoa trenutak kada je golman naprasno izašao iz svlačionice u nepoznatom pravcu.

- Greške se dešavaju. možda ima nekih psihičkih problema, ne znam. Nije ništa rekao, samo je otišao. Nazvao sam ga malo posle toga i rekao mu da više nije deo ekipe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA