≫ 

Šampioni, nemoguća misija je uspešno izvršena! Marko Nikolić se dirljivo oprostio od igrača Partizana

Doskorašnji trener crno-belih u zajedničkom razgovoru sa igračima poručio da je njegov telefon dostpuan svakom od njih za svaku vrstu pomoći u budućnosti

  • 15

Sada već bivši šef stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić, oprostio se od igrača u zajedničkom razgovoru emotivnom porukom. On je podneo ostavku na mestu trenera Partizana, i prihvatio basnoslovnu ponudu Videotona.

>>> Vladimir Ivić kandidat za novog trenera Partizana!

- Šampioni, večna zahvalnost za sve sto ste uradili ove godine! Ponosan sam na svakoga od vas! Napisali ste i ušli u istoriju Partizana. Bilo je zadovoljstvo raditi sa vama... Nemoguća misija uspešno završena. Moj telefon je svakome od vas uvek otvoren za svaku vrstu sportske i svake druge pomoći. Do sledećeg puta... - poručio je Nikolić.

Igrači su mu se zahvalili na svemu učinjenom za klub, veri koju je pokazao u njih kada su ih svi otpisali, borbi za duplu krunu i motivaciju do poslednje kapi znoja i poželeli mu mnogo sreće u daljem radu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nektigamamaduva

    2. jun 2017 | 10:09

    Sretno Mare pa da se opet vratis i da nastavimo gde smo stali ovog puta. Pokazao si svima da si tata za ovu nasu ligu. Jos jednom sretno i sve najbolje.

  • S ...L...

    2. jun 2017 | 12:24

    Bog nek te cuva i vrati nam se opet.

  • Radonja

    2. jun 2017 | 10:51

    E moj ćelo toliko o ljubavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA