≫ 

NIŠTA OD GLEDANJA LIGE ŠAMPIONA! Zvezda i Dinamik ipak igraju od 20 sati!

Dva kluba će svoj duel odigrati u standardnom terminu od 20 sati

  • 9

Poslednji duel regularnog dela KLS Superlige između Dinamika i Crvene zvezde  bio je pomeren za 18.30 zbog Lige šampiona.

Ovaj duel je po progarmu bio u 20.00 sati, ali se pojavila informacija na Tanjugu da su dva kluba dogovorila da se odigra ranije kako bi svi akteri meča, ali i gledaoci mogli da gledaju finale Lige šampiona koja je na progarmu u subotu od 20.45 sati.

Zvezda je lider šampionata i ova poslednja utakmica može da joj definitivno obezbedi prvo mesto pred plej of. Međutim, ponovo je stigla informacija da će se meč igrati u 20 sati.

Dinamik je na petoj poziciji i nema šanse da se domogne plej ofa.

- 'Vredno treniramo i trudimo se da podižemo formu za plej-of. Očekuje nas veoma težak meč protiv Dinamika koji je pokazao da je zasluženo našao svoje mesto u Superligi Srbije i ostavio veoma dobar utisak. Imaju nekoliko veoma iskusnih igrača, pokazali su kvalitet - rekao je Dangubić za klupski sajt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♤paok♤

    2. jun 2017 | 18:43

    Normalno je da se gleda liga sampiona,koja dijabola ce da gleda neki fmp3 bez istorije i tradicije napravljen od otetih para sa kosova,oteto prokleto !

  • Mlax

    2. jun 2017 | 19:52

    Stvarno moras da budes dijabola pa da ostavis ovakav komentar kao PAOK malopre

  • SASA

    2. jun 2017 | 22:33

    Leon deleon bravo,samo da mi je znati gde tebi mozak?!?I gde si to ti gradio kosarkasku karijeru da danas presedavas ligom!?!Boze sacuvaj nas od istih!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA