≫ 

Partizan na pragu dogovora sa Đukićem: Bivši Zvezdin direktor ''završava'' posao!

Proslavljeni srpski fudbaler i nekadašnji trener crno-belih se 90% dogovorio sa čelnicima crno-belih i ostalo je da se usaglase detalji kako bi postao novi trener Partizana

  • 56

Miroslav Đukić se najverovatnije vraća u Partizan! Proslavljeni srpski fudbaler i nekadašnji trener kluba iz Humske u završnim je pregovorima se sa čelnicima crno-belih i kako Telegraf saznaje, gotovo izjvesno će preuzeti Partizan u drugom mandatu, nakon iznenadne ostavke Marka Nikolića, koji je dobio bogatu ponudu iz Mađarske.

 

>>> Šampioni, nemoguća misija je uspešno izvršena! Marko Nikolić se dirljivo oprostio od igrača Partizana

 

Delegacija Partizana, koju čine generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev doputovala je u Španiju, kako bi se finalizirao dogovor sa srpskim stručnjakom. Inače, pregovori se vode uveliko već prethodna 24 sata, a prema saznanjima Telegrafa, Đukić nije imao ozbiljne finansijske zahteve, iako godinama radi u Španiji.

 

Foto Marko Todorović

Zoran Stojadinović na Partizanovoj proslavi; Foto Marko Todorović

 

Prema našim saznanjima, posrednik u završavanju posla je bivši sportski direktor Zvezde, Zoran Stojadinović, koji godinama radi u Španiji kao fudbalski menadžer. Za sada je 90% posla završeno, ostalo je da se usaglase detalji i Partizan će imati novog trenera, a Grobari će biti oduševljeni.

 

Podsetimo, Đukić je sedeo na kupi Partizana 2007. godine, odakle je posle otišao na mesto selektora reprezentacije Srbije. Na startu svog mandata u Humskoj ostvario je pobedu na večitom derbiju na Marakani od 4:2, a kasnije je tim prepustio Slaviši Jokanoviću, koji je kasnije osvojio duplu krunu.

 

Đukić je tokom trenerske karijere vodio mladu reprezentaciju Srbije, Partizan, A reprezentaciju Srbije, Muskron u Belgiji, Herkules, Valjadolic, Valensiju i Kordobu u Španiji, i na kraju Al Šabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladja

    2. jun 2017 | 17:08

    Bravo Ilijev,pravi trener za ozbiljan klub kao sto je Partizan.Bice ponovo leprsava igra i kratki pasovi na sredini terena sto je karakteristika Partizana.

  • Keza

    2. jun 2017 | 17:29

    Dobrodosao u svetinju

  • Mire

    2. jun 2017 | 20:41

    Djuka je pravi izbor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA