Stefan Marković nije teže povređen!

Srpski plejmejker pao na parket posle jednog duela, pa su ga izneli sa terena, ali na sreću ispostavilo se da povreda nije teška

  • 1

Srpski košarkaš Stefan Marković na sreću nije teže povređen. Posle pada i grimase na utakmici protiv Himkija u polufinalu plej-ofa VTB lige činilo se da je za njega sezona gotova i da je u pitanju teška povreda kolena.

Na sreću samo mu je lakše povređen mišić

- Dobro sam, hvala Bogu nije u pitanju povreda kolena. Kolena su mi jedina čitava u svoj ovoj skalameriji. U samom finišu meča, prilikom pokušaja da presečen loptu, mišić se zgrčio. Nikada ranije nisam osetio takav bol.

- Noga mi se bukvalno blokirala i nisam mogao da je pomeram. Možda je i zato svima izgeldalo da je u pitanju nešto ozbiljnije. Prošao sam detaljne preglede i sve je u redu", rekao je Marković za Sport Klub.

Zenit i Himki su izjednačeni u seriji, a rivala CSKA u finalu odlučiće "majstorica" u nedelju u Sankt Peterburgu (15:30h). Pobednik će osim finala izboriti i mesto u Evroligi sledeće sezone.

(Telegraf.rs/Izvor Sport Klub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA