≫ 

Prva fotka novog trenera Partizana posle potpisanog ugovora! (FOTO)

Đukić spreman za povratnički crno-beli izazov

  • 38

Miroslav Đukić biće novi trener fudbalera Partizana, o čemu svedoči i zajednička fotografija sa čelnicima kluba iz Humske.

Delegacija Partizana, koju su činili generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev doputovala je u četvrtak u Španiju, kako bi se finalizirao dogovor sa srpskim stručnjakom. Inače, pregovori su se vodili uveliko već prethodna dva dana, a prema saznanjima Telegrafa, Đukić nije imao ozbiljne finansijske zahteve, iako godinama radi u Španiji.

Đukić je sedeo na kupi Partizana 2007. godine, odakle je posle otišao na mesto selektora reprezentacije Srbije. Na startu svog mandata u Humskoj ostvario je pobedu na večitom derbiju na Marakani od 4:2, a kasnije je tim prepustio Slaviši Jokanoviću, koji je kasnije osvojio duplu krunu.

Đukić je tokom trenerske karijere vodio mladu reprezentaciju Srbije, Partizan, A reprezentaciju Srbije, Muskron u Belgiji, Herkules, Valjadolid, Valensiju i Kordobu u Španiji, i na kraju Al Šabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA