Ljuti Jovetić umesto Van Persija u Juventusu?

"Staroj dami" je Holanđanin preskup, pa se zato okreće crnogorskom napadaču, koji se naljutio jer nije dobio kapitensku traku "ljubičastih"

  • 0

Čelnici italijanskog šampiona Juventusa pokušaće da umesto skupog Robina van Persija dovedu napadača Fiorentine Stevana Jovetića, javljaju italijanski mediji.

Ukoliko žele Arsenalovog asa, Juventus i ostali zainteresovani klubovi moraće da izbroje najmanje 26 miliona evra. Kako je prethodno javio Bi-Bi-Si, "stara dama" obećala je Holanđaninu da će biti u tandemu sa Luisom Suarezom, koji stiže iz Liverpula.

Ipak, italijanski mediji javljaju da je Juve promenio fokus svog interesovanja, jer je 28-ogodišnji Van Persi preskup, a pritom mu je ostalo svega godinu dana ugovora.

Adekvatna zamena trebalo bi da bude Stevan Jovetić, kome se procenjuje slična vrednost, ali je mlađi (22) i ima iskustva u Seriji A.

Iz Fiorentine i dalje opovrgavaju da je Crnogorac na prodaju, ali je trener Vinćenco Montela priznao da njegov igrač razmišlja o svojoj budućnosti i van Fiorentine.

Navodno, Jovetić se naljutio zato što mu je stručni štab oduzeo kapitensku traku i sve je bliži odluci da napusti klub iz Toskane. Trener Montela je kapitensku traku dao Manuelu Paskvalu, odbrambenom igraču "ljubičastih".

Italijanski mediji navode da je ovakav potez Montele dodatno "pogurao" Jovetića ka izlaznim vratima kluba, a prvi na listi čekanja je Juventus, koji nudi 25 miliona evra na ime obeštećenja.

Crnogorski reprezentativac je prošle sezone sa 14 golova u Seriji A bio najbolji strelac Fiorentine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA