Novak danas ponovo na terenu u Parizu, protivnik poručuje: Boriću se do smrti!

Njihov meč je poslednji na terenu Filip Šatrije

  • 4

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ''preživeo'' je Dijega Švarcmana i borbu u pet setova na ovogodišnjem Rolan Garosu, a danas će se u 4. kolu sastati sa Špancem Albertom Romosom - Vinjolasom.

Ne pre 16.00 časova, a verovatno oko 17.00. Njihov meč je poslednji na terenu Filip Šatrije, nakon što Venus Vilijams i Timea Baščinski završe svoj.

>>> Novinar provocirao Novaka čudnim pitanjem o Nadalu, ali Đoković ga je spustio taman kako treba (VIDEO)

Španac je trenutno na 19. mestu na ATP listi i sve tri puta je gubio od Đokovića. Pritom nije uspevao ni set da mu uzme.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Nikada nisam pobedio Đokovića. Igrali smo triput – u Indijan Velsu, Monte Karlu i Dejvis kupu i nisam uspeo ni set da osvojim, ali sada je situacija drugačija. Nikada ne znate šta može da se desi. Istina je da nije dominantan kao ranije, ali možda baš ja platim za sve ''sudove'' koje je ispustio. Boriću se do smrti - rekao je Vinjolas.

Novak svakako mora da bude oprezan, jer je Vinjolas ovogodišnjim finalom u Monte Karlu pokazao da je u formi.

Pobednik ovog duela u četvrtfinalu će se sastati sa boljim iz duela između Austrijanca Dominika Tima i Argentinca Orasija Sebaljosa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA